ŠOK! EGIPĆANIN LAGAO DA JE IMAO MOŽDANI UDAR?! Isplivala fotografija koja ga je ODALA, manipuliše javnost
Foto: Instagram, Kurir

skandal

ŠOK! EGIPĆANIN LAGAO DA JE IMAO MOŽDANI UDAR?! Isplivala fotografija koja ga je ODALA, manipuliše javnost

Stars -

Nakon drame u porodici Lee i Jasne Šekarić zbog Egipaćnina, Sajeda Abubakra, koji tvrdi da mu je oduzela ćerku, njegova porodica saopštila je da je imao moždani udar.

Naime, a medije se oglasio brat Sajeda Abubakra, koji tvrdi da je on imao moždani udar i da se nalazi u bolnici, ali se sada pojavila informacija da je sve slagao.

Egipćanin
foto: Printscreen

Njegov brat je takođe poslao i fotografiju koja je navodno nastala u bolnici, a na kojoj je nesrećni Egipćanin, međutim, pomenuta fotografija zapravo je nastala 2020. godine od nepoznatog nesrećnog mladića koji je bio u saobraćajnoj nesreći.

- Moj brat mi je rekao da ispričam vama šta, ako mu se nešto desi. Moj brat je završio juče na intezivnoj nezi, zbog moždanog udara. Rekao mi je da ima poslednju želju da prenesem za njegovu suprugu Leu, da njen muž i otac njenog deteta želi da je vidi pre smrti poslednji put u njegovom životu. Vi znate da je Lea mog brata blokirala i vi ste mu jedina nada da ova poruka bude dostavljena do Lee - izjavio je Sajedov brat za portal Republika.rs.

Egipćanin je tvrdio da je na samrti i da jedino što želi jeste da vidi ćerku, a kao što smo videli, on je ukrao sliku od drugog muškarca u nadi da prevari naciju i da ponovo vidi ćerku.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

03:13

Nominacije: Dejana je birala između ljubavi i prijateljstva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track