BILA JE POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE! Žarila je i palila sve oko sebe, a onda se TEŠKO RAZBOLELA: Pogledajte kako izgleda DANAS!
Foto: Foto: Youtube/Printscreen

nestala sa scene

BILA JE POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE! Žarila je i palila sve oko sebe, a onda se TEŠKO RAZBOLELA: Pogledajte kako izgleda DANAS!

Stars -

Slavica Tripunović Dajana bila je poslednja Mis Jugoslavije. Tu titulu osvojila je 1991. godine, kada su o počeli sukobi na tlu bivše Jugoslavije.

Slavica Tripunović Dajana gostovala je u Pulsu Bara sa Ivanom Neškovićem, gde su komentarisali učesnike rijalitja, ali i tokove Slavičine karijere.

Nešković je rekao da se čuo sa Ksenijom Kranjec, njegovom najvećom ljubavi.

- Ćuo sam se sa Ksenijom, razgovor je bio više nego drugarski. Dete mi najviše nedostaje i jedva čekam da ga vidim - otkrio je Nešković.

Nakon izbora za mis 1991. godine Slavica je, ušla je u muzičke vode, nakon čega je popularnost zamenila drugim poslom i brigom o sinu.

Slavica Tripunović Dejana
foto: Foto: Youtube/Printscreen

- U jednom momentu je došlo do zasićenja, u drugom momentu sam se posvetila i drugim poslovima, u kojima sam i danas uspešna. Došlo je i odrastanje mog sina, koji završava košarkašku akademiju u Italiji. To je moja svetla tačka i mogu da mu se posvetim. Došlo je vreme da se posvetim sebi i putovanjim za koje nisam imala dovoljno vremena - istakla je Slavica.

Prema pisanjima medija 2009. godine dijagnostifikovan joj je kancer grlića materice, koji joj je i uspešno izlečen.

Slavica Dajana i sama je bila učesnica rijalitija. Iako se u njemu zadržala kratko.

Slavica Tripunović Dejana
foto: Foto: Youtube/Printscreen

- To je bilo zaniljivo, obrađivali smo zemlju, tako, bilo je svega i svačega - kaže Slavica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:32

Ksenija i Ivan su svesni da je ovaj put kraj njihovoj romansi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track