EVO GDE SU SAD FRAJERI IZ CECINIH SPOTOVA! Jednog je srela na koncertu, drugi Lukasu preoteo devojku, a ON izgleda skroz DRUGAČIJE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

MNOGO GODINA KASNIJE

EVO GDE SU SAD FRAJERI IZ CECINIH SPOTOVA! Jednog je srela na koncertu, drugi Lukasu preoteo devojku, a ON izgleda skroz DRUGAČIJE

Stars -

Svi sigurno pamtite zgodne manekene iz Cecinih spotova, a evo čime se oni danas bave i kako izgledaju.

Ceca je pre nekoliko godina na svom koncertu u Australiji srela jednog od najpopularnijih frajera iz svog spota "Idi dok si mlad", a u pitanju je Đorđe Duvnjak, koji sada živi u Australiji.

Idi dok si mlad
foto: Printscreen

On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao, a i Ceca je jednom prilikom ispričala da nije uspela da se seti ko je kada ga je videla.

Đorđe Duvnjak
foto: Fot oPrintscreen

Bane Erčić (40) glumio je u spotu "Znam" i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode ga je uveo Dejan Milićević, koji je bio zadužen za Cecine spotove.

foto: Printscreen

On do tada nije bio poznat javnosti, a svojim izgledom i zelenim očima privukao je veliku pažnju, ali i izazvao oduševljenje lepšeg pola.

Na njegovim društvenim mrežama možemo videti fotografije na kojima se dosta promenio i postao je sed, ali mnogi komentarišu da i danas važi za velikog zavodnika.

Goran Andrejić (48) proslavio se u najtužnijoj Cecinoj pesmu "Kukavica" u kojoj igra muža preljubnika. Danas se bavi ozbiljnim biznisom i ima troje dece.

Svetlana Ceca Ražnatović, Kukavica, vila na Dedinju
foto: Youtube screenshot

Inače, nevenčana supruga Ace Lukasa Nataša prevarila ga je s manekenom Goranom Andrejićem.

- Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom boravka u Americi, Nataša je u međuvremenu našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović "Kukavica". Klasičan vaćaroš - piše u Lukasovoj knjizi "Ovo sam ja".

Goran Andrejić, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Nikola Pavlović (38) pevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitarisu u numeri "Ljubav fatalna".

Ljubav Fatalna
foto: Printscreen

Za mladićem duge kose i izvajanog tela otkidale su mnoge žene, a on danas izgleda potpuno drugačije. Nikola Pavlović više nema dugačku, već kratku i delimično sedu kosu.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:21

Ceca pevala milioneru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track