01:52

VRATILA SAM SE IZBEZUMLJENA IZ RUSIJE! Cakana uplašena zbog rata u Ukrajini: Rekla sam ćerki ODMAH PAKUJ KOFERE i dođi u Srbiju

ukrajinska kriza

VRATILA SAM SE IZBEZUMLJENA IZ RUSIJE! Cakana uplašena zbog rata u Ukrajini: Rekla sam ćerki ODMAH PAKUJ KOFERE i dođi u Srbiju

Stars -

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana iz svog prvog braka ima ćerku Mariju koja godinama već živi sa suprugom i decom u Moskvi.

Kako tenzija između Rusije i Ukrajine svakodnevno raste, Cakana je ispričala da je imala sreću da se vrati iz posete ćerki u Srbiju samo dva dana pre početka invazije.

- Pa ja sam došla pre nedelju i po dana, stanje je bilo normalno. Dva dana pred invaziju, ja sam došla, vratila sam se izbezumljena i rekla sam ćerki odmah dolazi ovde. Ćerka je došla ali se vraća danas nazad za Moskvu. Ona i njen suprug su dosta menjali lokacije zbog posla, živeli su i u Bukureštu, sad da li će biti prebačeni poslovno na neku drugu lokaciju, sve je neizvesno. Unuci su ovde kod nas u Beogradu. Najradije bih da su kod mene ovde, nadam se da će se ovo završiti brzo - ispričala je Cakana gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:44

CAKANA OTKRILA VELIČINU MERIME NJEGOMIR: Volele su je sve koleginice, BEZ DINARA NASTUPALA ZA DECU SA KiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track