AJFONKA NA RUCI NOSI 30.000 €, A NA OVU TORBU ČEKA SE GODINU DANA: Pohvalila se preskupim komadima, a drugarica je raskrinkala!
Foto: Damir Dervišagić

BAŠ SE BAHATI

AJFONKA NA RUCI NOSI 30.000 €, A NA OVU TORBU ČEKA SE GODINU DANA: Pohvalila se preskupim komadima, a drugarica je raskrinkala!

Stars -

Starleta Tijana Ajfon (Tijana Maksimović) ne krije da voli da uživa u skupim stvarima i luksuzu.

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon do sada nikada nije javno govorila koliko novca zarađuje, ali po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram možemo videti da uživa u skupocenim stvarima.

Tijana Ajfon, Tijana Maksimović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, na slici koju je objavila starleta nosi sat poznatog brenda čija vrednost prelazi 30.000 evra, odelo iz njene poslednje kolekcije, i naravno poslednji model telefona marke "Ajfon". Uz tako skup nakit Tijana mora da nosi i skupocenu torbu. Izabrala je najnoviju monogram torbu iz poslednje kolekcije popularne marke, čija je cena neverovatnih 5.785 evra! Tako, ne računajući odelo koje je sama kreirala i bujne silikone, Tijana na sebi ima blizu 40.000 evra za samo jedan izlazak na večeru.

Tijanina drugarica otkriva da Maksimovićeva skoro pa sve što zaradi potroši na luksuzan život.

- Tijana je oduvek volela da živi na visokoj nozi i već godinama nosi skup nakit i torbe. Kad je pitam odakle joj sve to, kaže da su to pokloni od udvarača (smeh). I od prijatelja dobija vredne poklone, ali moram da priznam da je ipak ona ta koja više voli svima nama da poklanja, ali sama dosta troši na cipele i torbe. Uvek bira najskuplje modele, makar sutradan ostala bez dinara - kaže starletina drugarica i dodaje:

- Zapanjila sam se kad sam otvorila njen ormar. Pa ona tamo ima odeću, obuću i nakit koji sigurno vredi više od milion evra!

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:35

Tijana Ajfon izdominirala u Pulsu Bara, ali bolje da nije, ipak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track