NA DAN VELIKOG OTVARANJA KOSMIČKIH KAPIJA, PIROTSKI ĆILIM ME JE PROZVAO! Elena Karić objavom na Instagramu ŠOKIRALA sve!
Foto: Printscreen/Instagram

duhovni život

NA DAN VELIKOG OTVARANJA KOSMIČKIH KAPIJA, PIROTSKI ĆILIM ME JE PROZVAO! Elena Karić objavom na Instagramu ŠOKIRALA sve!

Stars -

Elena Karaman, dizajnerka enterijera, nakon razvoda od biznismena Jugoslava Karića, posvetila se duhovnom svetu i poslu.

Poslednja objava Elene Karaman na društvenim mrežama pokrenula je lavinu komentara.

- Pre više od deceniju, 21. decembra 2012. godine, na dan velikog otvaranja kosmičkih kapija, pirotski ćilim me je prozvao. Posle kolektivne meditacije negde u Alpima, gde sam u to vreme boravila, čula sam ga kroz glasove predaka - napisala je Elena na početku.

- Kasnije sam od Slavice, koja je posvetila svoj život očivanju pirotskog ćilima, saznala da mi nikada ne biramo ćilim, uvek izabere on nas - dodala je ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, koja je rešila da se posveti izradi ćilima.

- Od moje drage Slavice sam naučila o metafizičkim svojstvima pirotskih šara. Savršenih svetogeometrijskih oblika koje imaju energiju i magijsku moć - navela je još Elena na svom Instagram profilu.

Komentari ispod ove njene objave bili su podeljeni, a nije bilo malo onih koji nisu razumeli pojedine delove koje je napisala.

Podsetimo, Elena redovno objavljuje scene sa duhovnih rituala, pa su tako njeni pratioci mogli da vide kako se moli zemlji, vodi i vazduhu, kako je skupljala menstruaciju u čašama, te njen ples oko vatre uz mantre

Elena Karaman
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:32

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track