POMEN KSENIJI PAJČIN, 12 GODINA OD UBISTVA: Stigao misteriozni muškarac, a evo šta stoji na pevačicinom GROBU (FOTO)
Foto: Kurir

tuga

POMEN KSENIJI PAJČIN, 12 GODINA OD UBISTVA: Stigao misteriozni muškarac, a evo šta stoji na pevačicinom GROBU (FOTO)

Stars -

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala pre tačno 12 godina, 16. marta, kada ju je usmrtio dečko Filip Kapisoda, a njeni najbliži održale joj pomen na beogradskom Novom groblju.

Ksenija Pajčin, pomen
foto: Kurir

Kao i svake godine, očekuje se dolazak Ksenijine majke Ljubice Kostić, kuma Baneta Devića, prijatelja Gorana Stojićevića Karamele i drugih, a kako je foto-reporter Kurira zabeležio prvi je na njen grob stigao nepoznati muškarac.

Ksenija Pajčin, pomen
foto: Kurir

Takođe, na njenom grobu su i pet belih lala i jedna crvena. Prema priči, crvene lale su jedan od najmoćnijih simbola iskrene i prave ljubavi. Sam gest poklanjanja lale crvene boje govori: “ja verujem u ljubav”, dok bela lala ukazuje na čistotu duše, nevinost i skromnost. Potom je stigao i Ksenijin dugogodišnji prijatelj Goran Stojićević Karamela.

Karamela, Ksenija Pajčin, pomen
foto: Kurir

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Dado Đilas, Printscreen/Youtube

Kurir.rs/I.B/D.P.

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja