NISAM REKAO NI DELIĆ ONOG ŠTO ZNAM O ZONJIĆKI! Krle: Čuo sam da su njena braća htela kod mene kući da dođu!
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

NISAM REKAO NI DELIĆ ONOG ŠTO ZNAM O ZONJIĆKI! Krle: Čuo sam da su njena braća htela kod mene kući da dođu!

Stars -

Stefan Krstović Krle do detalja je objasnio sukob sa Marijanom Zonjić, odnosno kako je taj konflikt uticao na njihove porodice.

- Čuo sam da su njena braća nešto hteli da dođu kod mojih kući, da su se nešto zaletali. Mislim da nije bilo potrebno jer moji nemaju nikakve veze sa tim, ako hoće nešto neka vide sa mnom. Ali ja ne bih ništa pričao da ona nije počela da priča gluposti, da je mene njen tata hapsio, pa me vadio iz zatvora, pa mi pomagao da ne odem u zatvor, neke gluposti... To su neistine. A još kaže da smo u kući prijatelji. A ja njenog oca video sam kad sam pošao stvari njene da uzmem da joj ponesem za Beograd - objasnio je Krle.

Bivši zadrugar tvrdi da se suzdržao od iznošenja "prljavog veša" Marijane Zonjić.

- Ja sam o njoj izneo samo 3% onoga što znam. Sad kad vidim interes, Marko, kadar. Sramota me je s kim sam se družio i s kim sam imao bilo šta - rekao je Krle.

* Dolaze meni i kažu "E da znaš, rekla je Marijana nema šanse da bih bila sa Krletom" i mene udarili kompleksi i rekao sam i što treba i što ne treba - otkrio je Krle presudni trenutak u kom je rešio da više ne štedi Zonjićevu.

Krle
foto: Printscreen

Bonus video:

00:02

EKSPLICITNI KLIP BIVŠE RIJALITI UČESNICE SA ŽENOM: Marijana Zonjić i drugarica se razgolitile i krenule u VRUĆU AKCIJU! VIDEO 18+

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track