PARA NA PARU IDE! ESTRADA ZGRĆE NOVAC OD PRIVATNIH BIZNISA: Izdavanje KUĆA, brza hrana, hoteli, moteli i KAFANE, evo kako zarađuju
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

bogatstvo

PARA NA PARU IDE! ESTRADA ZGRĆE NOVAC OD PRIVATNIH BIZNISA: Izdavanje KUĆA, brza hrana, hoteli, moteli i KAFANE, evo kako zarađuju

Stars -

Iako većina smatra da estradne ličnosti zarađuju mnogo novca od nastupa, koncerata i Jutjuba, neki su želeli da svoj imetak na javnoj sceni prenesu na drugo polje i uvećaju ga.

Tako su se oprobali u raznim biznisima, pa tako se neretko može čuti da neki pevač ili pevačica drži kafanu, restoran ili ima nekoliko nekretnina.

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević otvorili su sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kovačević pored toga ima i restoran na Novom Beogradu koji već godinama uspešno vodi.

Saša Kovačević
foto: Pritnscreen

Frontmen grupe "Bijelo dugme", Goran Bregović ulaže u nekretnine, te se tako procenjuje da u svom vlasništvu ima preko trideset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od milion evra.

Goran Bregović
foto: ATA Images

Haris Džinović takođe voli da uloži u nepokretnu imovinu, te se takođe bavi izdavanjem nekretnina, ali i biznisom koji je pokrenuo sa svojom suprugom Melinom Džinović.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: Vladimir Šporčić

Folker Era Ojdanić oprobao se u ugostiteljstvu, te tako godinama uspešno vodi restoran i motel.

Era Ojdanić
foto: Damir Dervišagić

Lepa Lukić godinama je držala kafanu, ali nije poznato da li je i dalje u tom poslu. Takođe, Zorica Marković ima svoju kafanu gde često nastupa, ali i dovodi brojne kolege.

Lepa Lukić
foto: Ana Paunković

Kako se pisalo, i džez pevačica Lena Kovačević poseduje poslastičarnicu.

Među estradnjacima postoje i oni čiji su biznisi propali, a Marija Šerifović je morala da zatvori poslastičarnicu koju je otvorila sa svojom majkom, Vericom. Milici Todorović je propao posao sa brzom hranom, a njenoj koleginici, Slavice Ćukteraš sa salonom lepote, čime je želela da se bavi i Goga Sekulić, ali je shvatila da joj to ne ide.

Milica Todorović
foto: Printscreen/Magazin In

Pevačica Lepa Brena navodno već 30 godina ima jedan biznis u Novom Sadu za koji malo ko zna. Brena je jedna od najvećih domaćih zvezda, ali i uspešna žena kada je biznis u pitanju.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Grandmagazin

Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije, Lepa Brena davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se mahom prodaju pljeskavice. Kako se navodi ona je tek od prodaje produkcijske kuće rešila da se ostvari i u ovom poslu.

Tina Ivanović 2009. godine otvorila svoju televiziju koju je posle šest meseci zatvorila, shvativši da to nije posao za nju.

Tina Ivanović
foto: Printscreen/Premijera - Vikend Specijal

Maja Marijana jednom prilikom otkrila je da je odlučila da spoji lepo i korisno tako što sama dizajnira i pravi nakit.

- Završila sam školu za dizajn kože, pa uživam u tome da pravim nakit. Najviše volim da dizajniram neki lep komad i poklonim svojim drugaricama, ali svakako i prodajem nakit- ispričala je ona za Informer i dodala kako ranije nije imala vremena da se posveti stvarima koje je ispunjavaju i da je sada bio pravi trenutak za to - pričala je ona.

Maja Marijana
foto: Ana Paunković

Miloš Bojanić odlučio je da proda svoj zamak na obroncima Fruške gore, ali je ubrzo zaključio da nema potrebe za bilo kakvom žurbom, pa je vrata velelepnog porodičnog doma otvorio, bar na neko vreme, javnosti koja je i više nego zainteresovana da ovde provede noć ili dve.

Miloš Bojanić, Ruhotina, Rodno selo Milosa Bojanica, Rodno selo Miloša Bojanića, Rodna kuća, Rodna kuća Miloša Bojanića
foto: Nemanja Nikolić

Vest o prodaji osvanula je pre nekoliko godina da je kuća - koju je pevač sazidao i u nju uložio, pisalo se 1.500.000 evra, na prodaju. I dalje je u ponudi, a dok ne bude i prodata, služiće porodicama za odmor, razne manje zabave poput rođendana, devojačkih večeri i opuštanje.

Miloš Bojanić
foto: Nemanja Nikolić

Isto je uradila i Nataša Bekvalac, koja svoj salaš u Čeneju izdaje za razne vrste proslava, a za nedelju dana zaradi najmanje 2.800 evra. Njena koleginica Katarina Grujić napravila je intimno venčanje upravo na Natašinom imanju.

Katarina Grujić, Nataša Bekvalac, imanje, Čenej
foto: Printscreen/Instagram/22house, Kurir

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:31

Nataša Bekvalac slavi rođendan ćerki: Ovako je Hana reagovala na iznenađenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track