00:35

Kebi zazvonio telefon usred programa! ODMAH POLETEO da se javi: Ono što je rekao NASMEJALO SVE!

poziv koji se ne odbija

HIT U EMISIJI UŽIVO Kebi zazvonio telefon usred programa! ODMAH POLETEO da se javi: Ono što je rekao NASMEJALO SVE!

Stars -

Pevač Dragan Kojić Keba poznat po mnogim skandalima i biserima, ovaj put mu je u emisiji uživo zazvonio telefon, na koji se javio i sve nasmejao.

Kebi je u toku gostovanja zazvonio telefon. Na insistiranje voditelja, Miloša Anđelkovića i voditeljke Milice Marković, Keba se ipak javio na telefon.

- Zoro, Joro trenutno sam televizija Kurir, ako se gleda u Bugarskoj sad ćemo da pevamo. Zoro u direktnom sam programu zovem te malo kasnije - rekao je Keba u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir televizija

Keba je potom otkrio od koga je tačno dobio poziv.

- To je moj menadžer. Čovek kome verujem i vodi računa o mojoj karijeri. Što se tiče Bugarske, Rumunije i nekog dela Grčke - istakao je Keba.

Podsetimo, Keba je već imao svojih "biser" momenata u programima uživo, poput momenta kada ga je u gostovanju na jednoj televiziji uhvatio grč tokom pevanja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

Keba digao rusku ambasadu na noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track