Ceca: Znam šta mi deca rade

Ceca: Znam šta mi deca rade

Stars -
Apsolutno učestvujem u životima svoje dece i uvek sam bila upućena u to što oni rade, a ne rade ništa što nije u skladu sa njihovim godinama

Folk pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović, po povratksu sa Kipra, izjavia je da nema problema sa svojom decom -Veljkom i Anastasijom, čije fotke su proteklih dana bile u žiži javnosti.

Na pitanje da li joj metaju snimci i slike sa FB profila vaše dece pošto su maloletni i takvo ponašanje im ne priliči, Ceca je odgovorila: Apsolutno učestvujem u životima svoje dece i uvek sam bila upućena u to što oni rade, a ne rade ništa što nije u skladu sa njihovim godinama. Smeta mi što mediji zadiru u njihovu privatnost samo zbog toga što su to moja deca. Jedno je kad ja slikam svoju decu i eksponiram ih, a drugo je kada to neko zloupotrebljava.

Na ptianje ko ti više zadaje pubertetskih problema: Veljko ili Anastasija Ceca je rekla:

Nijedno.

Ceca je na pitanj e čitalaca magazina Story rekal da je srećna, ali ne i zaljubljena.

"Kod mene zaljubljenost ne podrazumeva sreću", navela je folkerka.Kako održavate vitku liniju, bilo je jedno od pitanja. "Reč je prvenstveno o genetskoj predispoziciji za mršavost, jer u porodici smo svi vitki. Posle tridesete međutim na liniju utiče i hormonalni status, ali i gravitacija tj. sila Zemljine teže. (Smeh). Upražnjavam treninge u teretani koji me opuštaju i dobri su za zdravlje, a imam i sreće da mi je priroda posla takva da po svakom izlasku provedem tri aktivna sata đuskajući i pevajući. To je kao da sam šest sati provela u teretani. I mama i tata su mi vitki, a povukla sam na oboje", rekla je Ceca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track