DECA MORAJU BITI ZDRAVA: Konstrakta ide na KAFU sa onim ko LICITIRA najviše novca za malog Vukana! Ko daje više od 62.000?
Foto: Damir Dervišagić

DIVNO

DECA MORAJU BITI ZDRAVA: Konstrakta ide na KAFU sa onim ko LICITIRA najviše novca za malog Vukana! Ko daje više od 62.000?

Stars -

Ana Đurić Konstrakta pokazala je humanost na delu i priključila se nekolicini javnih ličnosti koje koriste svoju popularnost kako bi pomogli drugima. Umetnica je pristala da ide na kafu sa onim ko licitira najveću cifru, a taj novac će se uplatiti sedmomesečnom Vukanu Stoiljkoviću koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Damir Dervišagić

Pre dva dana je na stranici na Fejsbuku koja se bavi licitacijama kako bi se pomoglo najugroženijima, osvanula ponuda da se ode na piće sa Konstraktom. Devojka koja ju je kontaktirala, objavila je tu ponudu, a bila je oduševljena što je Konstrakta na to pristala bez ikakvih pitanja.

Konstrakta
foto: Printscreen

- Ovo divno biće pristalo je na moju molbu da izađe na kafu s nekim ko izlicitira najvišu cenu. Pa dragi ljudi, ako želite da budete u trendu i pevate sa Konstraktom, onda znate šta vam je činiti. Deca nam moraju biti zdrava - napisala je devojka, a objava se raširila na svim društvenim mrežama.

Trenutno je najveća ponuđena cifra 62.000 dinara, a očekuje se da će ona porasti još.

Inače, sedmomesečnom Vukanu je uspostavljena dijagnoza SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1). Reč je o neuromišićnoj bolesti, teškoj i progresivnoj, a manifestuje se progresivnom atrofijom mišića i gubitkom životnih funkcija, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Lek postoji, u pitanju je Zolgensma i košta 2,1 miliona dolara. Malom Vukanu i njegovim roditeljima je potreban novac za lečenje u inostranstvu, rehabilitacije, fizikalne i okupacione terapije, za laboratorijske analize, lekove, suplemente, ortopedska pomagala, medicinske aparate kao i za putne troškove i smeštaj.

Kurir.rs

Bonus video:

02:34

ZEJNA OTKRILA KAKVA JE KONSTRAKTA ZAISTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track