ONE SU HAPŠENE ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE: Bile su zvezde rijaliti programa, a neke su DANE provele iza REŠETAKA!
Foto: Printscreen, Stefan Jokić, Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

ONE SU HAPŠENE ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE: Bile su zvezde rijaliti programa, a neke su DANE provele iza REŠETAKA!

Stars -

Rijaliti učesnica uhapšena je rano jutros zbog elitne prostitucije, a zajedno sa njom još nekoliko devojaka - koleginica i njihovi makroi, saznaje Kurir. Prema navodima naših izvora, reč je o devojci, koja je javnosti postala poznata pre nekoliko godina, kada je ušla u jedan rijaliti. Odmah je stekla simpatije gledalaca, zbog svoje tužne životne priče koju je podelila sa javnošću.

Elitna Prostitucija, Hapšenje
foto: Dado Đilas, Shutterstock

Ovo nije prvi put da se poznate ličnosti, posebno starlete dovode u kontekst sa najstarijim zanatom i javno razapinju, dok se često iza inicijala kriju oni koji su na vrhu lanca prostitucije i odgovorni su za sudbine devojaka koje rade za njih.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen/Instagram

Pre dve godine, u jednom beogradskom hotelu je zbog prostitucije uhapšena poznata učesnica rijaliti programa Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, i to, navodno, dok je bila sa klijentom. Prema pisanju medija, ona je tada završila kod prekršajnog sudije, a izrečena joj je zatvorska kazna, koja se mogla zameniti i novčanom. Pošto je Maca odmah uplatila iznos kako bi izbegla zatvor, puštena je na slobodu. To nije bio prvi put da je Senada dobila prekršajnu prijavu zbog bavljenja najstarijim zanatom. Ona je još u januaru 2017. godine priznala da se bavi prostitucijom, a javno je govorila čak i o svom cenovniku.

Tijana Ajfon
foto: Printscreen/Instagram

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je 2020. godine zbog sumnje za podvođenje i organizovanu prostituciju, kada je navodno pokušala da ilegalno pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

Mimi Oro
foto: Damir Dervišagić

Još jedna devojka koju je iznedrio rijaliti, Milica Živanović alias Mimi Oro, dovođena je u kontekst sa prostitucijom. Krajem 2014. godine, ona je zajedno sa još nekoliko devojaka uhapšena u Beogradu. Tada je čak nekoliko dana provela u zatvoru jer je odbila da plati novčanu kaznu.

Zeljka Rolovic
foto: Marina Lopicic

Zbog sumnje da se bavila organizovanjem elitne prostitucije u Crnoj Gori više puta je hapšena Željka Rolović poznatija kao Madam Željka. Kako su prenosili mediji, po jahtama na koje su dolazili njeni klijenti često viđeni gosti bili su i hrvatski sportisti i TV lica. Kada je uhapšena tokom akcije "Lutka" u zatvoru je provela devet dana, a onda je navodno platila 4.000 evra kaucije da se brani sa slobode. Kasnije je krivicu priznala i nagodila se kako ne bi morala više u zatvor. Ona je 2016. godine sklopila nagodbu s tužilaštvom, pa je osuđena na kaznu od 2.500 evra.

Božana Vujinović
foto: Pritnscreen

Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata pod nadimkom "Božana Neodoljiva Neumoljiva", hapšena je zbog prostitucije zajedno sa Mimi Oro 2014. godine. Mediji su je i 2015. godine povezivali sa aferom "Harem". Ona je tada rekla da "nema veze sa prostitucijom i da je u Dubaiju boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga". Mina Vrbaški javno je u Zadruzi priznala da se bavila prostitucijom, što je iznenadilo javnost, kao i njenu porodicu.

Kurir.rs

Bonus video:

03:40

VISOKI DRŽAVNI SLUŽBENICI I POLICIJA SARAĐUJU SA MAKROIMA! Cveta jahting prostitucija u Crnoj Gori ŽENE NESTAJU BEZ TRAGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track