ŠOK PROMENA BUGARSKOG PEVAČA Evo kako danas izgleda čuveni Azis, UKLJUČIO SE uživo u emisiju, spomenuo i Severinu: Nju MNOGO VOLIM
Foto: Printscreen/Premijera

NEVEROVATNO

ŠOK PROMENA BUGARSKOG PEVAČA Evo kako danas izgleda čuveni Azis, UKLJUČIO SE uživo u emisiju, spomenuo i Severinu: Nju MNOGO VOLIM

Stars -

Azis, regionalni folk pevač iz Bugarske poznat je po svom talentu i transformacijama, međutim danas izgleda totalna drugačije.

Azis se uključio u program ''Premijera Vikend Specijala'' i šokirao milionski auditorijum.

Azis
foto: Printscreen/Premijera

On je progovorio o novom duetu sa Severinom, pa priznao da se on i pevačica nikada nisu zvanično upoznali i snimili zajedničke scene za spot.

- Volim Severinu mnogo, upoznaćemo se uskoro. Projekat je bio ideja njenog menadžera. Odmah mi se sivdelo, snimio sam svoj deo u Bugarskoj, a jedna dan smo snimili video, drugi pesmu. Postoji scena gde Severina pleše na stolu ispred mene, ali to nisam ja, to je statista. Naš realan zajednički kadar ne postoji. Imala je ozbiljan razlog zbog kog nije došla. Jedan od mojih omiljenih gradova je Beograd, Severinin tim, hvala Severini i hvala Beogradu - proča Azis.

- Srećan sam čovek jer imam toliko prijatelja u Beogradu, zbog kovida smo se malo udlajili, ali svima šaljem poljubac. Ljubav je lepša kada se o njoj ćuti, zato me nikada nećete videti da se slikam sa svojim partnerom - otkriva pevač, pa dodaje:

- Već 10 godina ne radim transformacije, ovo sam ja, prirodan izgled je nova crna. Nisam ispratio vašeg ovogodišnjeg predstavnika za pesmu Evrovizije, ali tri devojke od prošle godine su prave bombe - zaključio je Azis.

Azis
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:21

BUGARSKI PEVAČ RAZVALIO GLASOM: Azis otpevao veliki HIT Cece Ražnatović! NEŠTO ZA DUŠU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track