MIA BORISAVLJEVIĆ OBJAVILA FOTKU, SVI SE PITAJU DA LI JE U TOPLESU: Pevačica se oglasila sa Maldiva i napravila pravu pometnju!
Foto: Printscreen/Instagram

prelepa

MIA BORISAVLJEVIĆ OBJAVILA FOTKU, SVI SE PITAJU DA LI JE U TOPLESU: Pevačica se oglasila sa Maldiva i napravila pravu pometnju!

Stars -

Pevačica Mia Borisavljević otputovala je sa svojim verenikom Bojanom Grujićem na Maldive i sa ovog tropskog mesta objavljuje golišave fotografije.

Mia je putovanje na Maldive uplatila kako bi iznenadila Bojana za rođendan koji je bio još u februaru, međutim oni su tek sada uspeli da odu na putovanje.

Pevačica je objavila fotografiju sa putovanja, na kojoj su Bojan i ona u vodi, a kako se čini na fotografiji pevačica je u toplesu.

Pevačica je nedavno svim ženama dala savete kako da svoju liniju dovedu do savršenstva i pripreme se za letnje dane koji nam dolaze.

- Nema prevelikog odricanja, mi smo u fazonu da pojedemo nešto što nam se sviđa, ali da više treniramo... Ne idemo iz krajnosti u krajnost ni u kom slučaju, umereni smo u svemu, ne odričemo se ničega da posle ne bi došlo do neke prevelike želje i prejedanja - rekla je Mia u emisiji "Grand news".

Mia Borisavljević
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:51

Mia Borisavljević na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja