02:01

Jelena Rozga otkrila šta je prvo uradila kada je došla u Beograd

Potpuno iskreno

ODUŠEVIĆE VAS REČI JELENE ROZGE Otkrila šta je prvo uradila kada je stigla u Beograd KOMENTARISALA KONSTRAKTU: Ja to ne bih mogla!

Stars -

Splićanka Jelena Rozga dugo nije pevala u Beogradu. Da li se Jelena Rozga uželela našeg glavnog grada i koliko truda ovih dana ulaže u pripreme za leto kada su u modi haljinice i suknje saznala je ekipa televiziji Kurir.

Jelena Rozga je otkrila i šta je prvo uradila kada je došla u Beograd.

Jelena Rozga
foto: Kurir televizija

- Pojela sam juhu, čorbu. Stvarno. Ozbiljno - kroz smeh je rekla Rozga za kamere Kurir televizije.

O Konstrakti, srpskoj predstavnici za pesmu Evrovizije i hrvatskoj predstavnici ima samo reči hvale, ali je dodala da bi ona imala tremu od tolike publike.

00:28

Jelena Rozga komentarisala Konstraktu i hrvatsku predstavnicu Evrovizije

- Konstrakti želim puno uspeha, kao i našoj predstavnici za pesmu Evrovizije. Svaka im čast. Ja to ne bih mogla, prevelik sam tremaroš, ne bih mogla da se popnem na binu, d ame gleda toliko miliona ljudi. Zato zaista i našoj Mii i vašoj predstavnici želim sve najlepše - rekla je iskreno Rozga.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:05

Saša Matić i Jelena Rozga o duetu koji je pisala Marina Tucaković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track