BORDEL U CENTRU BEOGRADA: Rijaliti zvezda u hotelu prodaje telo bogatoj klijenteli! Otkrivamo LUKS ŠTEKOVE ZA ELITNU PROSTITUCIJU
Foto: Kurir

NOVI DETALJI AFERE KOJA JE UZBURKALA REGION

BORDEL U CENTRU BEOGRADA: Rijaliti zvezda u hotelu prodaje telo bogatoj klijenteli! Otkrivamo LUKS ŠTEKOVE ZA ELITNU PROSTITUCIJU

Stars -

Nakon što domaću javnost danima tresu informacije o poznatim ženama koje su se bavile elitnom prostitucijom, Kurir ekskluzivno saznaje da je nedavno u samom centru Beograda nikao novi bordel u kom prostitutke uslužuju svoje klijente.

Elitna Prostitucija
foto: Shutterstock

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, u jednom elitnom beogradskom naselju nedavno je u stambenoj zgradi otvoren hotel u kom živi i radi nekadašnja rijaliti učesnica. Ona sa još nekoliko devojaka sa te adrese prodaje svoje telo bogatim klijentima.

- Radi se o jednoj rijaliti zvezdi, bila je u rijalitiju nekoliko godina i svi je znaju. Nedavno se uselila u jednu zgradu ovde, ranije je živela u drugom gradu. Stambena zgrada u kojoj živi pre nekoliko nedelja postala je hotel, a unutra ima između devet i 11 soba. Tu živi još nekoliko devojaka nepoznatih javnosti. Preko dana je tu uglavnom mirno i tiho, kao i svuda u kraju, zgrada ko zgrada. To je porodično naselje. Ipak, preko noći situacija se drastično menja - započinje priču izvor za Kurir i nastavlja:

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

- Uveče se mahom ispred "hotela" parkiraju besni automobili i uglavnom tu ulaze skockani muškarci, kako poznati javnosti, tako i oni koji su dobrostojeći, a bave se običnim zanimanjima. Bilo je tu političara, biznismena, sportista, pevača i mnogo onih koje svakodnevno gledamo na televiziji. Komšije su mahom primetile one u odelima i s kravatama. Posete kreću posle 21 čas, kada naselje utihne i kada stanari uđu u svoje stanove. Ono što je najšokantnije od svega je da se sve to odvija na samo nekoliko metara od parkića u kom se igraju deca i gde ljudi izvode pse u šetnju - tvrdi izvor.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

On za Kurir otkriva i više detalja o ovoj rijaliti zvezdi, koja prodaje svoje telo za novac.

- Ona je uvek važila za devojku koja želi da se predstavi kao smerna, a imala je burnu prošlost. Nekoliko puta je dovođena u vezu s prostitucijom i u našoj zemlji, ali i van granica Srbije. Bila je u dugoj vezi, pa slobodna, a sad je viđaju sa jednim moćnikom, koji često svraća u "hotel" u ovom elitnom kraju Beograda. Komšije je prepoznaju, ona preko dana ide u kupovinu u lokalnom marketu i sedi po kafićima, a uveče prima posete - zaključio je izvor.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

Razgranata mreža

Ovo su lokacije gde VIP prostitutke pružaju svoje usluge klijentima za novac!

Pored ovog bordela u centru Beograda postoji još lokacija širom prestonice gde elitne prostitutke pružaju svoje usluge klijentima za novac.

Kako saznajemo, neke od tajnih lokacija gde se ova druženja odvijaju su: stanovi na Novom Beogradu, zatim privatne kuće u Zemunu - Gornji grad, koje se nalaze u neprometnim uličicama, popularni "stanovi na dan" u okolini Arene, kao i nekoliko luksuznih "stanova na dan" sa džakuzijima na Dorćolu.

Ceca Ražnatović, Budimpešta, Apartman, VIP Apartman

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:25

ELEKTRA ELIT ŠOKIRALA U PROGRAMU UŽIVO! Prostitucija mi je primarna, pa tek onda pevanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track