ŽELJKO I RUŽICA BEBEK PROSLAVILI 20. GODINA BRAKA: On je od nje stariji čak 34 godine, BILA MU JE 3. SREĆA! A ovako su se upoznali
Foto: Dragan Kadić

ljubav, brak i deca

ŽELJKO I RUŽICA BEBEK PROSLAVILI 20. GODINA BRAKA: On je od nje stariji čak 34 godine, BILA MU JE 3. SREĆA! A ovako su se upoznali

Stars -

Željko Bebek proslavio je 20. godišnjicu braka sa svojom suprugom Ružicom. Tim joj je povodom posvetio emotivnu objavu na Fejsbuku.

"Srećna nam 20. godišnjica ljubavi. Hvala svima na divnim čestitkama i lepim željama', napisao je Bebek uz nekoliko fotografija s proslave, a najviše pažnje je privukla fotografija s venčanja.

Podsetimo, par se vjenčao 2002. godine u Dubrovniku. Upoznali su se na jednom Bebekovom koncertu, kada mu je Ružica prišla i zatražila zajedničku fotografiju.

Iako su za Bebeka pisali da je imao burnu mladost, njegovi su prijatelji znali su da kažu da se nikada nije drogirao, tukao ili pio. Ipak, iza sebe ima dva propala braka. Prvi sa Spomenkom s kojom ima i ćerku Silviju, a drugi sa Sandrom koja mu je rodila Biancu. Ipak, 2002. je za njega vredila treća sreća kada se oženio 34 godine mlađom Ružicom. Zajedno su dobili sina Zvonimira i ćerku Katarinu.

'Zvone je divan. Zaljubljenik u muziku, talentovan, ambiciozan. Svira u mom bendu i putovaće na sve moje buduće koncerte, ali u budućnosti će tražiti svoj put. Ko zna u kojem trenutku će se to dogoditi', rekao je ponosan otac za Story.hr.

Goca Tržan, Željko Bebek
foto: Dragana Udovičić

kurir.rs/Story.hr

Bonus video:

00:27

Željko Bebek: Nisam hteo da pevam Ravna ti je Jugoslavija i napustio sam Bijelo dugme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track