Travelland-ova SENZACIJA: All inclusive hoteli u Grčkoj po neverovatnim cenama!
Foto: Promo

Travelland-ova SENZACIJA: All inclusive hoteli u Grčkoj po neverovatnim cenama!

Stars -

I ovog leta najbolji odmor je u Grčkoj! Akcijske cene hotelskog smeštaj all inclusive usluge samo u agenciji “Travelland”.

Leto će brže stići nego što mislimo. Iskusni putnici to znaju, zato grabe priliku da u ovom periodu pronađu najbolje ponude za omiljene destinacije. Rane rezervacije hotelskog smeštaja posebno u Grčkoj su uveliko aktuelne, jer su na snazi veliki popusti. Turistička agencija “Travelland” je poznata po dobrom i širokom izboru grčkih hotela, te tako izdvajamo neke od najatraktivnijih kako po kvalitetu tako i po ceni.

HIT ponude za LETO 2022. – Popusti do 40%

Hotel Calamos Beach 3* se nalazi na privatnoj plaži (u regionu Attica) i okružen je zelenilom. Osim komfornih soba, hotel pruža kopletnu uslugu visokog kvaliteta. Porodice sa decom ne treba da brinu o njihovoj zabavi, jer je za to zadužen profesionalni tim animatora koji obezbeđuje toplu i prijateljsku atmosferu kroz timske sportske igre, kreativne studije, razvijanje majstorskih časova i igranih programa, večernje zabavne programe… Hotel nudi boravak na 7 ili 10 noćenja, a cene su više nego pristupačne za celu sezonu – od 465 evra po sobi za termine od 4.6, tj od 665 evra za termine od 1.6. Ukoliko želite da budete na plaži već u maju, rezervišite svoje mesto sa boravkom od 15.5. i to po ceni aranžmana od 430 evra.

Travelland
foto: Promo

Moderno uređen objekat sa 5 zvezdica Elinotel Sermilia Resort 5* se nalazi u selu Psakudija, na poluostrvu Halkidiki. U ponudi su bazen, krovni bar sa panoramskim pogledom na Egejsko more, privatni prostor na plaži i spa centar. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Sve sobe u okviru rizorta imaju balkon, a usluga se definiše kao Ultra All inclusive. Letnja sezona počinje od 1.6. a boravak je na 7 i 10 noćenja.

Travelland
foto: Promo

Olympian Bay Grand Resort 4* je jedan od najvećih i najlepših porodičnih hotelskih kompleksa u regiji, površine preko 100 hektara i nalazi se u podnožju Olimpa. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, na svega oko jedan kilometar od centra Leptokarije. Savršen je za porodice sa decom, ima dečje igralište i klub, kao i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu - odvojeni dečji bazen, mali tržni centar, organizovane celodnevne i večernje animacije za decu ali i odrasle. Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu (za goste hotela). Ukoliko se odlučite za leto provedete ovde, na raspolaganju su vam brojni termini do kraja septembra sa boravkom na 7 i 10 noćenja. Hotel sa zadovoljstvom otvara svoja vrata gostima već od 25. aprila. Najniža cena boravka na 5 noćenja je 315 evra, tako da ako ne znate kuda za Prvi maj, eto sjajnog predloga.

Travelland
foto: Promo

Sve zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track