03:30

OGLASILA SE SNEŽANA DAKIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Evo šta je rekla nakon puštanja napadača na slobodu

preplašena

OGLASILA SE SNEŽANA DAKIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Evo šta je rekla nakon puštanja napadača na slobodu

Stars -

Snežana Dakić istakla je da se oseća nebezbedno i razočarano nakon saznanja da je osoba koja ju napala pre nekoliko dana na slobodi.

Kako su mediji pisali, dotična osoba noćas je uhapšena, a već je jutros isplivala vest daje pušten na slobodu.

Snežana Dakić
foto: Kurir televizija

- Osećaj je neprijatan i besmislen, uverena sam da će to dobiti svoj epilog. Mislim da to ide po slućbenoj dužnosti. Verujem u institucije našeg sistema, ovo će da otvori razne besmislene pretpostavke - kaže Snežana Dakić, koja je istakla da ne misli da bi bilo ko imao nešto protiv nje.

- Nikome nisam ništa uradila, niti sam ikome išta otela, niti muža, niti dečka, tako da ne verujem da je postojao motiv da je neko nekoga poslao da me povredi. Ali da vam kažem, sve je moguće - kaže Snežana Dakić.

Snežana Dakić
foto: Kurir televizija

- Tu imam lažnu šišku kojom sam pokrila, ja i dalje imam ožiljak na glavi - istakla je Dakićeva i dodala:

- Volela bih da ovaj slučaj bude vrsta apela da svi građani budu bezbedni. Sve do juče popodne sam se super držala, zdravstveno sam dobro i kad shvatite da je čovek priveden, pa pušten, postoji jedan osećaj razočaranosti, pa sada i straha, kada sam shvatila da je on opet na slobodi - kaže Dakićeva.

Snežana Dakić istakla je kako smatra da je u pitanju psihički nestabilna osoba, koja je opasna po okolinu.

- Vi ne znate nikada kako će neka sumanuta osoba da reaguje. Ja sada idem okolo i pričam i vi sada ne znate da li neko, kada se oporavi neće doći meni da se sveti. Vi ne znate šta će da istripuje u glavi ako neko nije sav svoj - rekla je Snežana Dakić za Kurir televiziju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:00

JUTRO POSLE STRAVIČNOG NAPADA: Evo kako se oseća Snežana posle ušivanja glave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track