00:00

DA LI SE BAVIŠ PROSTITUCIJOM?! UŽIVO okršaj novinarke i Dušice Grabović: Spomenula i snimak na kome navodno UGOVARA KLIJENTELU

afera elitna prostitucija

DA LI SE BAVIŠ PROSTITUCIJOM?! UŽIVO okršaj novinarke i Dušice Grabović: Spomenula i snimak na kome navodno UGOVARA KLIJENTELU

Stars -

Dušica Grabović, koja je bila povezivana sa bavljenjem elitnom prostitucijom, istakla je da se tim poslom nikada nije bavila i da joj je napismeno stiglo da nikada nije osuđivana.

Prema rečima novinarke Ljiljane Stanišić, redakcija Kurira je dobila ekskluzivni snimak osobe koje je navodno ugovarala sastanak sa Dušicom Grabović, a mlada pevačica je istakla da to nije bilo ugovaranje prostitucije, već nastupa.

Dušica Grabović
foto: Kurir televizija

Na otvoreno pitanje Ljiljane Stanišić da li se bavi prostitucijom, Dušica je istakla jasno i glasno da se nikada tim poslom nije bavila.

- Ja se bavim isključivo pevanjem. Deset godina unazad nisam u zemlji, nakon povratka iz Australije, otišla sam u rijaliti gde sam se visoko pozicionirala. Ja nemam veze sa prostitucijom, nemam pojma otkud tu moje ime. Zbog smrti roditelja sam došla ovde iz Amerike i to me je zateklo - kaže Dušica, koju su kolege etiketirale kao makroa.

Prema pisanju jednog tabloida, Dušica je određena kao makro, a kako je ona sama navela, nikada se nije time bavila.

- Na naslovu piše da ja privodim devojke. Posle samo prepisuju, konkretno, ja nisam prostitutka - istakla je Dušica u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Ona je istakla da je već otkrila ko je pustio sporni snimak u javnost.

Dušica Grabović
foto: Kurir televizija

- Imamo dve potencijalne osobe protiv koje ćemo podneti krivične prijave, prvo zato što je neko snimao razgovor. Utvrdila sam ko je, ali ne bih da otkrivam ko je, da ne bi pobegao. Javila sam se čoveku koji je rekao da je prijatelj mojih prijatelja, čim se neko pozvao na njih - kaže Dušica Grabović.

Prema rečima Ljiljane Stanišić kada je Dušici prvi put pustila snimak, Grabović je istakla da je tada ugovarala nastup.

- Tu sam da izvučem maksimum od onog posla. Ja ne znam šta ćemo sa tim devojkama, koje su me direktno optužile za podvođenje. Tužiću svakoga ko mi je uvredio čast - kaže Dušica.

U poslednjoj akciji policije, u kojoj je uhapšeno 29 osoba zbog sumnje da se bave prostitucijom i podvođenjem, Dušica Grabović nije ni privođena i saslušana povodom te afere.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:28

Dušica Grabović posle skandala od njega se ne odvaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track