RUŽICA VELJKOVIĆ UZIMALA 500 EVRA ZA DVA SATA? Pobednica Parova bila veoma tražena jer je POPULARNA, učestvovala u ORGIJAMA
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

raskrinkavanje

RUŽICA VELJKOVIĆ UZIMALA 500 EVRA ZA DVA SATA? Pobednica Parova bila veoma tražena jer je POPULARNA, učestvovala u ORGIJAMA

Stars -

Bivša modelsica i pobednica rijalitija "Parovi" Ružica Veljković našla se u centru skandala posle hapšenja menadžera Duška Banjca, koji je optužen da je podvodio devojke.

Ružica Veljković
foto: Damir Dervišagić

Kurir je došao u posed kataloga kuma Katarine Kaje Ostojić, koji smo juče objavili, i u njemu se nalaze fotografije nekadašnje učesnice rijalitija, a njena cena se navodno kreće do 500 evra za dva sata seksa.

Dušan Banjac, Dule Banjac, Dušica Grabović
foto: Marina Lopičić, Printscreen/Facebook

Jedna od devojaka koje su uhapšene u akciji protiv organizovanja prostitucije, M. H., potvrdila je da se bavi najstarijim zanatom i detaljno opisala s kojim koleginicama je orgijala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila. Ona je, navodno, tvrdila da je u taj posao krenula sa Ružicom, koja se posle pobede u "Parovima" 2016. povukla iz javnosti.

Ružica Veljković, Elitna Prostitucija
foto: Kurir

Naša redakcija došla je u posed kataloga optuženog Banjca u kome se nalaze brojne poznate dame - voditeljke, starlete, pevačice, a koji smo juče objavili. Između ostalih, u njemu su i Veljkovićkine fotografije. Kako saznajemo od izvora bliskog uhapšenom menadžeru, Ružica je bila veoma tražena zbog toga što je popularna i poznata javnosti, ali je bila dosta povoljnija u odnosu na neke devojke.

Ružica Veljković, Elitna Prostitucija
foto: Kurir

- Skuplje su uglavnom bile devojke sa velikim silikonima, izoperisane, sa napumpanim usnama, a Ružica je bila prirodnija u odnosu na njih. Zbog toga je niža cena bila za nju, navodno je uzimala za dva sata 500 evra. Ni to nije mala suma, ali postoje i radnice koje su uzimale mnogo više. Ipak, to ne znači da ona nije imala posla. Bila je jako tražena jer neki klijenti vole da imaju seks sa popularnim, ali diskretnim devojkama, koje se ne pojavljuju u javnosti preterano, baš kakva je Ružica - kaže naš izvor.

Ružica Veljković, Elitna Prostitucija
foto: Kurir

On dodaje da je pobednica "Parova" navodno bila omiljena i kad je grupni seks u pitanju.

Ružica Veljković, Elitna Prostitucija
foto: Kurir

- Najčešće su je zvali za orgije. Makro pošalje nekoliko devojaka različitih profila i izgleda, a Ružica je tu bila jedna od omiljenih. Cena je tada ista, ali obično su dobijale bakšiš, čašćavali su ih dosta - kaže izvor.

Nakon optužbi jedne od uhapšenih, oglasila se Ružica.

- Mene optužuje Marija Halas da se prostituišem, a zapravo ona to radi. Družila sam se sa njom godinama i znala sam kako živi i čime se bavi. Nije mi to smetalo, ali nisam dozvoljavala da me uvuče u njen loš krug, jer imam dete i svoju porodicu i nikada se time ne bih bavila. Živim dobro, imam dobro situiranog muža i to mi nije potrebno. Marija Halas je pokušala da baci ljagu na moje ime jer je ljubomorna i ima prazan život i zbog droge koju često konzumira ne zna šta radi. Ja sam do prekjuče bila u Švajcarskoj i nisam nikako mogla biti sa njom u Makedoniji. Pritom trudna sam drugi put i ovaj stres ne prija. Ni meni ni bebi - kaže Ružica.

Veljkovićeva dodaje da već dugo nije u dobrim odnosima sa Marijom.

- Sa Marijom ne komuniciram godinu dana jer smo u svađi tako tako da nisam mogla ni da budem u Makedoniji sa njom. Marija ima dečka koji je pokriva u prostituciji. Daje joj savete pa sada baca ljagu na druge devojke, uključujuci i mene a zapravo samo sebe prikriva. Ona se čak i drogira. Bila je sa matorcima po splavovima.

Inače, ona se povukla iz javnosti otkako se udala i rodila dete i veoma retko se oglašavala na društvenim mrežama. Navodno, njen partner je izvesni Marko, doktor u Švajcarskoj, a trudnoću je krila sve do porođaja. Sada je, nakon priča da se bavi najstarijim zanatom, objavila fotografiju na Instagramu. Na njoj se vide muška i ženska ruka kako se drže zajedno, uz emotikone srca.

- Velika ljubav - napisala je Ružica ispod fotografije.

Neće da čuje za nju

Igor Iks ne želi da ga spajaju s Ružicom

Ružica Veljković je svojevremeno bila u vezama sa dva poznata muškarca - pre ulaska u rijaliti ljubila je zvezdu "Granda" Akija Markovića, dok je u "Parovima" bila sa bivšim mužem Mine Kostić Igorom Iksom. Mi smo kontaktirali s Markovićem, koji nam je poručio da se tek probudio i da će nam se javiti, ali to nije učinio do zaključenja broja, dok je Igor poručio da ne želi da se njegovo ime pojavljuje u aferi vezanoj za prostituciju.

Igor X
foto: Printscreen/YT

- Stvarno ne želim da komentarišem, nisam čuo, niti znam. Ne želim da me dovode u vezu s tom ženom, kao ni sa tom pričom. Hvala - rekao nam je Igor.

Kurir.rs

Bonus video:

00:00

DA LI SE BAVIŠ PROSTITUCIJOM?! UŽIVO okršaj novinarke i Dušice Grabović: Spomenula i snimak na kome navodno UGOVARA KLIJENTELU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja