RASTA USKORO NA SLOBODI! Proveo 4 meseca u Centralnom zatvoru, godinu dana nosio NANOGICU, a evo za koliko će odslužiti KAZNU
Foto: Stefan Stojanović MONDO

odbrojava

RASTA USKORO NA SLOBODI! Proveo 4 meseca u Centralnom zatvoru, godinu dana nosio NANOGICU, a evo za koliko će odslužiti KAZNU

Stars -

Reper Stefan Đurić Rasta zbog nedozvoljenog držanja droge prošle godine dobio je 12 meseci kućnog pritvora, a za dva dana mu ističe kazne.

Rasta će u u utorak, 19. aprila postati slobodan čovek. On ima obavezu da još samo dva dana provede u kućnom pritvoru.

Stefan Đurić Rasta
foto: Printscreen/Instagram

Naime, reper sitno odbrojava dane do slobode pa je tako na Instagramu okačio snimak papira na kom piše da mu je ostalo još samo dva dana do slobode.

- Sloboda je neprocenljiva - poručio je on.

Rasta
foto: Printscreen

On je vreme provedeno u kućnom pritvoru iskoristio da spremi nove pesme i pripremi promociju koju će napraviti čim bude slobodan.

A Dok je bio u kućnom pritvoru Rasta je takođe svakodnevno vežbao, te je i te snimke delio na Instagramu.

Podsetimo, on je proveo četiri meseca u zatvoru. Nakon tromesečne istrage Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio teže krivično delo - preprodaju droge, protiv njega je na sudu krajem prošle godine podnet optužni predlog za nedozvoljeno držanje droge, ali je ubrzo zaključen i sporazum o priznanju krivice.

Đurić se na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim tužilaštvo mu tada nije poverovalo.

Rasta, snimanje spota, Stefan Đurić Rasta
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:24

RASTA SE POSVETIO MEZIMICI: Reper sa malom Tarom najviše UŽIVA, evo kako su otac i ćerka proveli vreme! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja