STARLETINA SESTRA POZIRA PORED MAŠINE OD 250.000 €! Tamara Đurić voli skupe stvari, a sada se i Aleksandra pohvalila LUKSUZOM!
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock, Privatna Arhiva

krv nije voda

STARLETINA SESTRA POZIRA PORED MAŠINE OD 250.000 €! Tamara Đurić voli skupe stvari, a sada se i Aleksandra pohvalila LUKSUZOM!

Stars -

Aleksandra Đurić, sestra stralete Tamare Đurić veoma je popularna na društvenim mrežama, a njena najnovija objava pored besnog automobila koji košta najmanje 250.000 evra, dokazala je da njih dve imaju sličan ukus i da obe vole da uživaju u skupim stvarima i automobilima.

Tamara Đurić, Aleksandra Đurić
foto: Printskrin Instagram

Na njenom Instagram profilu osvanula je fotografija od prošle godine na kojoj pozira pored crvenog Ferarija. Đurićeva se zadnjicom naslonila na skupoceni automobil, dok su joj na glavi bile velike sunčane naočare. Na sebi je imala komplet trenerku i topić krem boje, preko kojeg je obukla braon jaknu, a u ruci je držala skupocenu torbu jedne poznate marke.

Aleksandra Đurić
foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra na društvenoj mreži Instagram ima preko 15.800 pratilaca koje redovno počasti provokativnim fotografijama. Sestra popularne starlete dosta vremena providi i sa Tamarinom ćerkom koja se takođe zove Tamara, a emotivne prizore sa najmlađim članom porodice redovno deli na ovoj društvenoj mreži.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Amidži šou

Tamara Đurić nikada nije krila svoju sklonost ka plastičnim operacijama, a čini se da je i njena sestra radila neke korekcije na svom licu i telu.

Aleksandra Đurić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:13

TU JE I MUŽ: Tamara Đurić počastila fanove još jednim VRELIM SNIMKOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track