ŽELJA MI JE DA SE ZAMONAŠIM! Bojana Ristivojević iznenadila svojom ODLUKOM, evo kad planira da ode u MANASTIR
Foto: Ana Paunković

RELIGIOZNA

ŽELJA MI JE DA SE ZAMONAŠIM! Bojana Ristivojević iznenadila svojom ODLUKOM, evo kad planira da ode u MANASTIR

Stars -

Bojana Ristivojević poznata je kao veliki vernik, kao i da redovno posti svaki post i da voli da obilazi manastire u Srbiji. Kako sama priznaje, tamo odlazi na ispovedanje i pričešće, a među igumanima i monasima ima dosta prijatelja.

Voditeljka je otkrila da je odmalena naučena da religiji pridaje veliki značaj, te da joj to donosi mir.

- Rođena sam i odrasla u tradicionalnoj pravoslavnoj srpskoj porodici, tako da sam odmalena vaspitavana u tom duhu. Krštena sam sa nešto više od 40 dana, kao i brat i sestra, tako smo i moju ćerku krstili - rekla je Bojana za Objektiv.

Bojana Ristivojević
foto: Printscreen/Instagram

Koliko je privržena veri, govori i to da je voditeljka razmišljala i da se zamonaši. Iako ima porodicu, kaže da bi jednog dana volela da se skrasi u manastiru.

- Razmišljala sam o tome, ali ne u teškim trenucima, već naprotiv. Imam ćerku i porodicu, oni su moj manastir sada, ali volela bih da se preselim u manastir u poznim godinama, kada se moja porodica osamostali, kad i unučići porastu - rekla je Bojana.

Bojana Ristivojević, Paparaco, Paparazzo
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/J. S/Objektiv

Bonus video:

00:08

VODITELJKA 2 MESECA NAKON POROĐAJA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Bojana Ristivojević fotkala se u TOPU i pokazala stomak! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja