MALER NA VASKRS: Dušica Grabović posle afere o kojoj je brujala Srbija izgubila TELEFON! Pevačica otkrila šta se tačno desilo
Foto: Printscreen/Instagram

NEMA SREĆE

MALER NA VASKRS: Dušica Grabović posle afere o kojoj je brujala Srbija izgubila TELEFON! Pevačica otkrila šta se tačno desilo

Stars -

Pevačici Dušici Grabović desila se nezgoda, a sve je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Dušica se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama i otkrila da je izgubila mobilni telefon.

- Svim mojim prijateljima, porodici i rodbini koji mi pišu na broj telefona i čestitaju praznik, želim srećan i blagosloven Vaskrs. Ja uvek odgovaram porodici i prijateljima na poruke i pozive, ali pošto sam telefon zaboravila u taksiju, čekam da se taksista konačno smiluje, javi se i vrati mi ga - počela je izlaganje Grabovićeva.

Dušica Grabović
foto: Printscreen/Pink TV

- Na maski za telefon piše moje ime i na pozadini je moja slika. U slučaju da ne prepozna mene na slici ima moje ime i prezime da me pronađe i ovde. Verujem da će učiniti dobro delo na ovaj veliki hrišćanski praznik jer zaista žurim na put da provedem praznik sa bratom blizancem i njegovom porodicom - dodala je pevačica.

Kako je nedavno snimak jednog njenog privatnog razgovora izazvao burne reakcije u javnosti, da se zaključiti da bi sadržaj njenog telefona i te kako zanimao mnoge.

Dušica Grabović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

Nataša Bekvalac pokazala luksuzno imanje u Čeneju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track