02:18

NATALIJA TRIK FX OTKRILA GORKU ISTINU: Sani je jednim potezom mogao da im ugasi karijeru KO ZNA ŠTA BIH JA RADILA DANAS

HITNA POMOĆ

NATALIJA TRIK FX OTKRILA GORKU ISTINU: Sani je jednim potezom mogao da nam ugasi karijeru KO ZNA ŠTA BIH JA RADILA DANAS

Stars -

Članovi grupe Trik FX, Natalija i Sani Ibraimov, gostovali su u Pulsu Srbije gde su otkrili na koji način je njihov veliki hit "Hitna pomoć" zapravo mogao nikada da ne ugleda svetlost dana.

- Svaki put kada pevam "Hitnu pomoć" kažem sebi hvala ti Natalija što si verovala u tu pesmu. Jer da se ovaj čovek (Sani) pitao ko zna šta bih ja danas radila - rekla je Natalija.

Voditelja Ivana Gajića je ovo iznenadilo pa je upitao Sanija da otkrije više o ovom incidentu.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Ceo album je bio polu dance, polu narodnjak. Oni su odradili Hitnu pomoć i to je stvarno bila dobra pesma, ali ja sam smatrao da ne treba da izađe na tom albumu. Jer je ceo album bio drugi fazon i nije se uklapalo. Međutim slagali su me Romario i Natalija. Nisam ni znao da kada sam nosio remaster za izdavanje da je pesma u miksu odnosno da je na albumu. Posle par dana dobijemo kasete i vidim na B strani stoji Hitna pomoć. Ja sam tu odmah pozvao izdavače i rekao im ova pesma ne treba da stoji na albumu. Mada oni su samo rekli mi smo sve uradili kako ste nam preneli. Ja dolazim ka Nataliji, a ona ćuti - rekao je Sani.

Sani je dodao da mnogi ne znaju ko su zapravo autori njihovih najvećih hitova.

- Mnogi ne znaju da su naši autori na najvećim hitovima zapravo Beki Bekić i Milan iz "Tap 011". Imamo i dve potpisane autorski pesme Marine Tucaković - rekao je Sani.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:46

Psihijatri otkrili prve simptome bolesti AKO PRIMETITE OVO U OZBILJNOM STE PROBLEMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track