Travllandove HIT ponude za leto u Turskoj: Egejska regija na popustu do 30.4.
Foto: Promo

Travllandove HIT ponude za leto u Turskoj: Egejska regija na popustu do 30.4.

Stars -

Kada se odlučujete za letnji odmor, rani buking smeštaja je uvek bolja opcija od čekanja poslednjeg trenutka. U vezi sa tim, popusti na cene za rane rezervacije odnose se i na hotele u Turskoj. Izdvajamo po svim preporukama hotele koji ispunjavaju sva očekivanja turista.

Turska, letnja destijnacija koja svake godine privlači pažnju svojim bogatim regijama u kojima su smešteni hotelski rizorti visokog kvaliteta. U agenciji “Travelland” izbor hotelskog smeštaja je raznovrstan, a ovog puta izdvajamo samo neke od hotela za koje verujemo da će mnogima odgovarati ovog leta, što cenovno, što po usluzi koju nude. Hotel Baba 3* je hotel gradskog tipa. Nalazi se 50 m od plaže, u zalivu Gumbet koji je od aerodroma udaljen oko 38 km. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, barovi i restorani. Centar Bodruma se nalazi na 3km udaljenosti. Najniža cena za boravak od 7 noćenja je 437 evra, a za 10 noćenja 452 evra po osobi. Usluga hotela je polupansionska. Za sve rezervacije do 30.4. odobrava se popust od 5%.

Ayaz Aqua 4* u Bodrumu je hotel odlično pozicioniran u zalivu Gumbet. Sagrađen je na površini od 4.000 m2, a poslednji put je renoviran 2018 godine. Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, a ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Prvi termini boravka startuju 11.6. Za sve rezervacije do 30.4. odobrava se popust na cene. Najniža cena za aranžman od 10 noćenja je 659 evra po osobi.

Travelland
foto: Promo

Odlično pozicioniran hotel, smešten direktno na šetalištu u zalivu Gumbet, a samo 3 km od centra Bodruma je Parkim Ayaz Hotel 4*. Sastoji se od 3 dvospratne zgrade koje se nalaze u velikom parku punom zelenila. Hotel ima sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela. Hotelska usluga se definiše kao All inclusive. Letnju sezoni otvara termin boravka od 11.6. Najniža cena za aranžman od 10 noćenja je 738 evra po osobi. Ne zaboravite na popust od 5% koji važi do 30.4.

Travelland
foto: Promo

Kako Bordum krase mnogobrojni odlični hoteli, teško je opredeliti se za jedan. Izdvajamo i Vogue Hotel Supreme Bodrum 5*. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži u zalivu Torba. Osim peščanog dela ima dve platforme za sunčanje, a ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela, kao i usluge bara na plaži. Usluga je Ultra All inclusive. Hotel je poslednji put renoviran 2019. Od 11. juna se možete opredeliti za boravak na 10 noćenja, a od 18. juna na 7 noćenja.

Sve je spremno za leto u Turskoj!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Radno vreme poslovnice je od 09-20h radnim danima, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja