ODUZMITE MU DOZVOLU ZAUVEK! Rialda žestoko udarila na Darka Lazića: NE MISLI NA LJUDE OKO SEBE!
Foto: Kurir Televizija, Zorana Jevtić

javna osuda

ODUZMITE MU DOZVOLU ZAUVEK! Rialda žestoko udarila na Darka Lazića: NE MISLI NA LJUDE OKO SEBE!

Stars -

Rialda Karahasanović, pevačica i rijaliti igračica žestoko je osudila ponašanje pevača Darka Lazića, koga je policija u pijanom i drogiranom stanju privela.

U emisiji "Pusl Srbije" kod voditelja Ivana Gajića Rialda je istakla da joj nije jasno zašto se Darku trajno ne oduzme dozvola.

Ivan Gajić
foto: Promo

- Stvarno mi nije jasno. Dečko je jedva sačuvao živu glavu i da opet radi isto. Njemu treba zauvek oduzeti dozovlu i zabraniti mu da upravlja vozilom. On je otac dvoje dece, treba da počne da razmišlja i o ljudima oko sebe - kaže Rialda.

Uroš Ćertić je naveo da ne mora da zanči da se baš taj dan drogirao kada su ga uhvatili.

- Ako su mu našli drogu, znači da se drogirao u poslednjih sedam dana. Ne znam zašto nema vozača - kaže Uroš Čertić, a Rialda je dodala:

Rijalda Karakasanović
foto: Kurir televizija

- Jedva je sačuvao živu glavu, a pri tom je i otac dvoje dece. Ja njega ne poznajem, ali bih i rođenom bratu isto rekla - kaže Rialda.

Ćertića je posebno izrevoltirao komentar Ace Lukasa, koji je rekao da drogirani ljudi ne bi smeli da voze.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track