02:32

SARA JO PO PRVI PUT O NEVENI BOŽOVIĆ! Otkrila zbog čega ne pričaju: SVAŠTA SE IZDEŠAVALO! Spomenula i Mirnu

bez dlake na jeziku

SARA JO PO PRVI PUT O NEVENI BOŽOVIĆ! Otkrila zbog čega ne pričaju: SVAŠTA SE IZDEŠAVALO! Spomenula i Mirnu

Stars -

Popularna pevačica Sara Jo prvi put je je u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji iskreno govorila o projektu ‘‘Moje tri’’ i otkrila zbog čega se više ne čuje sa Nevenom Božović.

Sara Jo
foto: Kurir televizija

Ističe da joj je teško bilo da se pomiri sa realnošću jer je neka prijateljstva previše idealizovala.

- Tada je postojalo prijateljstvo, bar sa moje strane. Iskreno poštovanje i divljenje, ja sam u takmičenje ušla kao jedina koja nije imala školovani glas. Imala sam želju da učim od drugih i mnogi su mi se našli. Normalno je da se nekim ljudima razdvoje putevi i teško je da se pomiriš sa tim, sa tim ljudima si delio kuću. Kada se sve to završilo, teško mi je bilo da se pomirim sa realnošću. Neki odnosi nisu bili tako bliski kao što sam ja mislila i da sam neke osobe previše idealizovala. Neke osobine sam tek kasnije prepoznala - ispričala je pevačica gostujući u emisiji "Realna priča".

Sara Jo
foto: Kurir televizija

Pevačica je voditeljki Isidori Lukić otkrila je i da li je u kontaktu sa Nevenom Božović.

- Sa Nevenom se ne čujem, kada se sretnemo pozdravimo ali su nam se putevi definitivno razdvojili. Svašta se tu nešto čudno u međuvremenu desilo i po mom mišljenju nerazjašnjeno. Mogu reći za sebe da sam širokih vidika i da se sve rešava komunikacijom, ali nismo svi isti. Sa Mirnom se čujem putem društvenih mreža - ispričala je Sara.

Sara Jo
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:40

REALNA PRIČA MARIJE MIKIĆ Emotivna ispovest pevačice koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track