OVO JE LEK ZA SVE BOLJKE! Slavica Rokvić otkrila kako se bori sa gubitkom SUPRUGA Marinka, fotografijom RAZNEŽILA SVE! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Youtube

tuga ne jenjava

OVO JE LEK ZA SVE BOLJKE! Slavica Rokvić otkrila kako se bori sa gubitkom SUPRUGA Marinka, fotografijom RAZNEŽILA SVE! (FOTO)

Stars -

Prošlo je skoro pola godine otkako je preminuo pevač Marinko Rokvić, a njegova supruga Slavica otkrila je sada kako se bori sa bolom koji je pevač ostavio iza sebe.

Marinkova udovica podelila je na svom Instagram profilu emotivnu fotografiju na kojoj sa unucima uživa u prirodi. Ona je satima sa njima priprema rođendanski poklon za snajku Saru, a tom prilikom je istakla koliko joj prisutnost unuka znači.

- Lek za sve boljke. Njihovi zvonki osmesi, radost zbog stvaranja, bezbrižnostm topli zagrljaji, nežnost poljubaca koji greju dušu- napisala je ona u opisu porodične fotografije.

Slavica Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, preminuli pevač maestralnog glasa više od 30 godina je bio je u skladnom braku sa suprugom Slavicom, i voleli su se do poslednjeg dana. On je preminuo 6. novembra 2021. godine nakon borbe sa teškom bolešću.

Marinko Rokvić, Slavica Rokvić
foto: Dragan Kadić, Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

04:18

DARIO ROKVIĆ PRVI PUT OTVORIO DUŠU O MARINKOVOJ SMRTI: Evo po čemu će pamtiti OCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja