FANOVI NEUTEŠNI ZBOG NJEGOVE SMRTI: Evo od čega je umro Ilija Bokser i kako je postao fenomen i omiljeni član ekipe KAFE ZALE
Foto: Printscreen/Youtube

TUGA

FANOVI NEUTEŠNI ZBOG NJEGOVE SMRTI: Evo od čega je umro Ilija Bokser i kako je postao fenomen i omiljeni član ekipe KAFE ZALE

Stars -

Mnogobrojne fanove popularne ekipe "Kafe Zale" rastužila je vest koja je danas objavljena na njihovoj Instagram stranici, da je jedan član njihove ekipe, Ilija Bokser, preminuo posle teške borbe sa opakom bolešću.

Naime, Ilija je imao tumor na mozgu, ali i rak pluća, a nažalost, danas je izgubio najtežu borbu.

Ilija je krajem decembra snimio video za svoje fanove u kojem je saopštio da su mu nakon dijagnostikovanog karcinoma pluća, lekari otkrili da je bolest uzela maha, te da je metastazirala i na mozak.

Ilija Bokser, Kafe Zale
foto: Printskrin/Instagram, kafe_zale

Kako se može videti u videu, dobar duh i vedrina ga nisu napuštali ni tada, te se našalio sa svojim fanovima da će se nakon operacije opet priključiti dobro poznatoj ekipi i da će nastaviti da posećuje omiljenu lokalnu kafanu u Krnjači.

Kako je Ilija Bokser, ali i cela ekipa "Kafe Zale" postala pravi fenomen na društvenim mrežama?

Sve je počelo pre više od tri godine, tako što je konobar i vlasnik malog lokala u Krnjači povremeno snimao goste i postavljao te snimke na Instagram. Lajk po lajk, šer po šer, danas imaju više od 100 hiljada pratilaca na društvenim mrežama, redovni gosti su postali zvezde, a lokal se proširio.

Koncepcija ove stranice je sledeća: Ljudi iz celog sveta šalju novac za Avdulja, Iliju Boksera, Darkića Narkića, Zeku i druge, uz napomenu šta treba sa tim parama da se uradi: da se napiju, obuku, snime spot ili, recimo, kupe prasiće za svoju farmu.

Ilija Bokser bio je defitivno jedan od omiljenijih likova ove ekipe, jer kako se može pročitati u komentarima ispod objave da je preminuo, uvek je bio nasmejan, pozitivan i vedrog duha.

"Kakav udarac... Ilija Bokser, nikad ne pada! Poslednji pozdrav instituciji", "Tuga", samo su neki od komentara.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

08:30

AZOVSTALJ JE KLJUČ RATA U UKRAJINI! Stručnjak tvrdi da se u zloglasnoj fabrici ČUVAJU VAŽNI DOKAZI: Obelodaniće plan Ukrajinaca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track