ĐORĐE DAVID BEZ DLAKE NA JEZIKU O BAHATOM VOZAČU: Dabogda ga osudili na 5 godina zatvora i da ga tamo maltretiraju NAJSTRAŠNIJE!
Foto: Ana Paunković

ŠOK

ĐORĐE DAVID BEZ DLAKE NA JEZIKU O BAHATOM VOZAČU: Dabogda ga osudili na 5 godina zatvora i da ga tamo maltretiraju NAJSTRAŠNIJE!

Stars -

Pevač Đorđe David je na svom Instagram profilu bez dlake na jeziku uputio apel svim vozačima.

- Danas u teretani čujem jednog baju kako se hvali kako je pre godinu dana, na autoputu dok ga je jedan bajker obilazio, malo zakačio kolima po zadnjem točku i upropastio ga. Smeje se što ovih dana ima suđenje - prepičao je roker, a zatim dao svoj sud.

Đorđe David
foto: Kurir televizija

- Da Bog da dobio pet godina zatvora, da ga tamo maltretiraju najstrašnije i da mu uzmu vozačku dozvolu na godinu dana - oštro je iskomentarisao Đorđe.

On je u narednoj Instagram priči objasnio i problematiku vozača.

- Mnogo je psihopata u četvorotočkašima, iskomplekiranih, koji kada pored njih prođe motor i dobar frajer na motoru, kompleksi se javljau iz potpuno nepoznatih razloga. Počnu da ga psuju, kako mogu da ga upropaste. Počinje sezona motora, mislite o ovome - rekao je David koji "baju" nije poštedeo i jasno mu stavio do znanja svoje mišljenje i još jednom apelovao na sve da vode računa tokom vožnje.

Đorđe David
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

15:53

Đorđe David prokomentarisao Beoviziju: Konstraktu svi treba da podržimo, ali Sara Jo je trebalo da pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track