SMRT PREKINULA BAJKU: Ovako su Nikolina Pišek i Vidoje Ristović izgledali na spektakularnom venčanju u Monte Karlu (FOTO)

TUGA

SMRT PREKINULA BAJKU: Ovako su Nikolina Pišek i Vidoje Ristović izgledali na spektakularnom venčanju u Monte Karlu (FOTO)

Stars -

Nikolina Pišek i njen suprug, beogradski istoričar umetnosti Vidoje Ristović, koji je iznanenada preminio u 44. godini, venčali su se 2013. godine na spektakularnoj trodnevnoj ceremoniji u Monte Karlu.

Glamuroznom venčanju prisustvovalo je sedamdesetak zvanica iz celog sveta, među kojima su bila i neka poznata imena – Milutin Getsbi, Miša Beko, Milorad Vučelić...

Samo nekoliko dana pošto su obeležili godišnjicu veze, par se u hotelu Metropol zavetovao na večnu ljubav. Nikolina je tom prilikom nosila raskošnu venčanicu francuske dizjanerke Monik Lilije, dok je Vidoje odabrao odelo kuće Lanvin.

- Moj pas Artur počeo je da zavija baš u trenutku kada me je matičar pitao da li uzimam Vidoja za muža, zbog čega su se svi gosti grohotom smejali. Inače, sve je prošlo glatko, mada sam bila u panici da ću nešto pogrešiti ili loše reći. Čitava ceremonija odvijala se na engleskom, tako da sam vežbala da mi izgovor bude što bolji, mada je bilo šarmantnih propusta koji su bili simpatični i zabavni – otkrila je tom prilikom lepa voditeljka.

Vidoje Ristović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/M.M./Hello

Bonus video:

01:01

NIKOLINA PIŠEK DOŽIVELA NEZGODU NA LETOVANJU! Htela da izvadi kofer iz gepeka, pa završila sa TEŠKOM povredom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track