BLIŽI SE GALA VENČANJE KAĆE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA! Pevačica priznala da ima TREMU, ovo su svi detalji!
Foto: Kurir, Printscreen Paparaco Lov, Printscreen/Instagram

iskrena

BLIŽI SE GALA VENČANJE KAĆE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA! Pevačica priznala da ima TREMU, ovo su svi detalji!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i Marko Gobeljić zakazali su venčanje za 2. jun. Sudbonosno "da" ovaj poznati par reći će pred svojom porodicom, prijateljima i kolegama.

Pevačica je sada u emisiji "Premijera" otkrila da ima tremu kako se ovaj dan približava.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

- Uh, svadba dolazi... Imam samo tremu oko toga što svi živi zovu i pitaju "Kad će ta svadba, kad će ta svadba"! Jedva čekam! Pravimo veliku žurku, crkveno venčanje, pa veliku žurku! Mi smo takvi, veliki veseljaci i imamo veliko društvo da to proslavimo - rekla je Kaća Grujić.

Ona je pred kamerama otkrila i kakva je kao supruga.

- Sa mnom je med i mleko! Kad bi bilo više ovakvih žena kao što sam ja, muškarci bi uživali - kroz smeh je ispričala pevačica.

Katarina Grujić
foto: ATA Images

- Sa sam htela da kažem, ne znam da li ću imati devojačko jer sam ja već udata. Prošle godine sam se udala, a sad pravimo samo crkveno i žurku. Istina je da smo zvali 500 zvanica, da vidimo ko će sve da potvrdi. Kuma je Andreana Čekić. Ovo je kumstvo za ceo život i nije da se menja iz dana u dan. Naše prijateljstvo traje dugi niz godina, a sad je počelo i kumstvo. Ona je jedna divna osoba, ja sam to rekla milion puta, ona bi ti život dala - rekla je Katarina Grujić za "Ekskluzivno" i dodala:

- Ne mogu da otkrijem pesmu za prvi ples... Menjali smo dosta toga zato što ono što smo zamislili nismo uspeli. Želimo samo da se lepo provedemo! Aca Sofronijević i njegov orkestar će svirati na svadbi. Mladoženja jedva čeka i mislim da neće trajati jedan dan, već smo nešto organizovali i za sutradan i sledeći dan.

Kurir.rs/MM.

Bonus video:

03:38

Katarina Grujić hoće još jednu bebu, a OTKRILA i na koga KATJA LIČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track