POSETIO MINISTARSTVO KULTURE! Oliver Mandić ponovo u Beogradu, evo zbog čega je pevač došao sa Tare
Foto: Kurir

Paparaco

POSETIO MINISTARSTVO KULTURE! Oliver Mandić ponovo u Beogradu, evo zbog čega je pevač došao sa Tare

Stars -

Oliver Mandić izbegava da se pojavljuje u javnosti, a sve ređe dolazi i u Beograd jer mu prija da vreme provodi u svojoj kući na Tari.

Oliver Mandić
foto: Kurir

Pevača i kompozitora je paparaco Kurira spazio juče u blizini zgrade gde je Ministarstvo kulture. Nakratko je zastao na ulici, uzeo mobilni telefon i razgovarao. U tom trenutku preko puta iz parku ga je pozvala javnosti nepoznata žena. Oliver je prekinuo poziv, a ona je požurila baš ka njemu. Srdačno su se pozdravili i zajedno ušli u ministarstvo, u prilog čemu svedoče fotografije. Mandić je bio u svom prepoznatljivom stilu i, reklo bi se, dobro raspoložen. Nije poznato zbog čega je posetio ovaj organ državne uprave, jer se muzičar nije javljao na telefon.

Oliver Mandić
foto: Kurir

Inače, Mandić retko dolazi u prestonicu. On je u jeku najveće zaraze koronavirusom napustio Beograd, a mir je pronašao na obali jezera Zaovine na Tari. Tamo je renovirao imanje koje je nasledio od dete i u Beograd dolazi samo kad ima neodložne obaveze, što je, po svemu sudeći, sad bio slučaj. Iako izbegava da daje izjave za medije, on je nedavno objasnio kako živi.

Oliver Mandić
foto: Kurir

- Uopšte mi nije dosadno. Sviram po šest-sedam sati dnevno i tek sad vidim koliko ne znam. U Beograd dolazim retko, bio sam samo četiri-pet dana u poslednjoj godini. Sve što mi treba imam na Tari. Kad se uželim društva, blizu mi je Mećavnik, pa odem u posetu Kusti - objasnio je ranije muzičar za medije.

Oliver Mandić
foto: Kurir

Lj. Stanišić

Bonus video:

00:28

CECA I BOGDAN PODELILI INTIMNI TRENUTAK: Ovako poznati par uživa u ljubavi dok ima peva Oliver Mandić! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track