01:54

GOCA ŠAULIĆ NAKON 3 GODINE ILEGALE OTVORILA DUŠU Udovica pokojnog pevača otrila EVO KAKO JE SKUPILA SNAGU DA NASTAVI BEZ ŠABANA

ponovo u javnosti

GOCA ŠAULIĆ NAKON 3 GODINE ILEGALE OTVORILA DUŠU! Udovica pokojnog pevača otrila: EVO KAKO JE SKUPILA SNAGU DA NASTAVI BEZ ŠABANA

Stars -

Gordana Šaulić, udovica čuvenog pevača Šabana Šaulića, nakon tri godine ilegale ponovo dolazi na javne događaje.

Naša ekipa srela je na prestižnom prestoničkom događaju gde je priznala šta joj vraća osmeh na lice, govorila nam je o praunuci Lani i filmu koji se sprema o njenom pokojnom suprugu.

Kako je rekla novinarima Kurir televizije, snagu da prebrodi smrt pokojnog supruga našla je u deci i lepim stvarima koje im se događaju.

Gordana Šaulić
foto: Kurir televizija

- Deca, njihova deca, moja praunuka. Neke lepe stvari koje me teraju da idem dalje. Spomenik u Šapcu Šabanu Šauliću koji će uskoro biti otkriven. Film o njegovom životu - kaže Gordana i dodaje:

- Taj dokumentarac počeo je da se snima još za vreme njegovog života, biće drugačije od onoga što je planiralno.

Kako kaže, uživa u praunuci i voli je podjednako i za pokojnog supruga i za sebe.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:07

BARBARA BOBAK: Darku sam zabranila da govori o mojoj karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track