03:20

ZBOG OVOGA ĆETE JOŠ VIŠE ZAVOLETI KONSTRAKTU Sara Jo otkrila šta je Ana Đurić uradila posle Beovizije JA SAM ODRASLA UZ NJU

iskren o SVemu

ZBOG OVOGA ĆETE JOŠ VIŠE ZAVOLETI KONSTRAKTU Sara Jo otkrila šta je Ana Đurić uradila posle Beovizije JA SAM ODRASLA UZ NJU

Stars -

Sara Jo je za Kurir televiziju otkrila šta ona zaista misli o Konstrakti

Sara Jo radi punom parom, a ovoga puta naša ekipa srela je na jednoj promociji na kojoj je imala nastup. Sara Jo je prokomentarisala Konstraktino učešće na Evrozviji, otkrila svoj stav o tome da li misli da je politička situacija uticala na izbor pobednika tog takmičenja, ali i da li je neophodno da javne ličnosti imaju provokativan stajling.

Sara Jo
foto: Kurir televizija

- Ja sam oduvek volela i podržavala Konstraktu. Odrasla sam uz nju i bend Zemlja gruva. Ko je pratio Prvi glas Srbije možda se i seća da sam pevala jednu njihovu pesmu. Nekoliko puta sam ispričala koliko je Konstrakta ispala fer i korektna, kao i Zoe Kida, jer su nakon završetka Prvog glasa Srbije mene pozvali u studio da se upoznamo i to je bio najlepši period Prvog glasa Srbije - rekla je Sara Jo.

Sara Jo
foto: Kurir televizija

A onda je Sara Jo otkrila da Konstrakta i ona nikada nismu bile u lo[im odnosima, ali i da se ynaju mnogo pre Beovizije. Sara Jo je otkrila i da ju je Konstrakta poesle Beoviyije pozvala da je pita kako je.

- Potvrdila mi je koliko je čovek i nakon pesme za Evroviziju, jer me je dan nakon finala pozvala da vidi kako sam. U nekom trenutku se toliko čudnih naslova desilo, a i Konstrakti i meni je bilo važno da znamo da nismo nas dve koje smo doprinele tome. Jaz između Kostrakte i mene nikada nije postojao.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:02:46

REALNA PRIČA - SARA JO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja