02:31

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE

u društvu svetskih zvezda

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE

Stars -

Najveća svetska filmska smotra, Kanski festival, traje od 17. do 28. maja, nakon dve godine prekida zbog pandemije koronavirusa uz glamurozne zabave i masovni povratak publike u bioskope.

Didi Džej, Dijana Janković
foto: Kurir

U takmičarskom programu 75. Kanskog festivala biće prikazano 21 ostvarenje, od kojih su četiri režirale žene, a među učesnicima ima više reditelja koji su već osvojili Zlatnu palmu.

Prve kanske večeri crvenim tepihom je prošetao veliki broj poznatih ličnosti, koje su ponovo pokazale zašto je ovaj festival jedan od najglamuroznijih na svetu.

A ko sve ima priliku da prošeta crvenim tepihom i koje ličnosti su najčešće gosti ovog čuvenog festivala, otkrila je Dijana Rokvić ili Didi Džej koja se uključila u emisiju Puls Srbije uživo iz Kana.

- Ovde se zaissta velike stvari dešavaju. Juče smo gledali premijeru filma "Top gun" zajedno sa Lejdi Gagom i Tom Kruzom. Nakon dve godine, ovo je prvi Kanski festival, hvala Bogu sve se vraća u normalu nakon korone. Moram da kažem da sam bila iznenađena kada sam dobila poziv za Kanski festival, to je veliki napredak za moju svetsku karijeru. Imam dosta uspeha i brzo se pročulo za mene, jako sam srećna i ponosna na sebe i svoj tim. Dosta poznatih ličnosti ima ovde, imala sam prilike da vidim Adrianu Limu, jutros je sletela i Kajli Minog, Eva Longoria je ovde i očekuje se dolazak još mnogih zvezdi - ispričala je Didi za Kurir televiziju.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:23

Didi Džej na glamuroznom parotid svetskog dizajnera Pjer Kardena u vili od pola miliona evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track