A GDE ŽURIŠ, NAJBOLJE NAM GODINE Jelena Đoković uz stihove HITA Indi Aradinović čestitala Noletu rođendan, oglasila se i PEVAČICA!
Foto: Kurir, Printscreen

hit

A GDE ŽURIŠ, NAJBOLJE NAM GODINE Jelena Đoković uz stihove HITA Indi Aradinović čestitala Noletu rođendan, oglasila se i PEVAČICA!

Stars -

Prvi reket sveta, Novak Đoković napunio je 35 godina, a povodom toga oglasila se i njegova supruga Jelena koja je specifičnom porukom svom dragom čestitala rođendan.

Naime, Jelena je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju iz Pariza ispred Trijumfalne kapije, na kojoj uživa u Novakom zagrljaju. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste čestitka koju je Jelena napisala, koja je za ovu priliku iskoristila poznate stihove pesme "Bato bre" od pevačice Indi Aradinović.

- Aaaa gdeeee žuriš, bato bre?! Najbolje nam godine! Srećan rođendan mojoj osmici - napisala je Jelena u okviru svoje objave, istakavši da je sa prvim reketom sveta u srećnom braku već punih osam godina.

Indi ne krije da je presrećna što je Jelena navela pomenute stihove.

- Drago mi je da je baš uz moj veliki hit Jelena čestitala rođendan našem slavnom Novaku! Svakako velika čast za mene! Ako bude prilike, jednog dana ću im i uživo otpevati "Bato bre" - rekla je Indi za Pink.rs.

Indy, Indi Aradinović, Indira Aradinović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:25

Jelena Đoković zapevala Cecinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track