IZGUBILA SAM BASNOSLOVNU CIFRU, UDARILI SU MI NA DŽEP: Dušica Grabović ovako živi posle silnih SKANDALA! Evo šta kaže o DEČKU
Foto: Damir Dervišagić

NIJE JOJ LAKO

IZGUBILA SAM BASNOSLOVNU CIFRU, UDARILI SU MI NA DŽEP: Dušica Grabović ovako živi posle silnih SKANDALA! Evo šta kaže o DEČKU

Stars -

Pevačica Dušica Grabović našla se u epicentru skandala ''elitna prostitucija'' kada se pojavila informacija u javnosti da je podvodila devojke, što je ona demantovala, a sada je otkrila šta se promenilo u njenom životu od tada.

Dušica je istakla da je mnogo toga izgubila.

- Postala sam jako popularna. Šta se meni zapravo desilo, zašto sam se ja probudila i otišla u prvu emisiju kod Jovane Jeremić? Ja sam rekla advokatu: ''Kud puklo da puklo, ja ću to da kažem''. Osim što mi je ukaljan ugled, čast, ime, ugrozili su zdravlje porodice i mene, napravili su jednu materijalnu štetu, a to je ukidanje moje američke vize i ja sam izgubila basnoslovnu cifru, zato sam ustala i rekla tužiću sve iz razloga što su mi udarili na džep i egzistenciju.

Dušica Grabović
foto: Printscreen/Instagram

- Nisam trudna, ali o privatnom životu ne bih. Kada mi se otkazala viza, mnoge stvari su se promenile u mom životu i emotivno i ovako. Ako je ljubav prava opstaće, ali pričaću o tome kada dođe vreme za to - iskrena je Dušica, koja je otkrila i da li poznaje koleginice koje se bave prostitucijom.

- Ne znam, svako radi ono što želi da radi, tako da šta god da bilo ko radi, nije moje da se mešam.

Dušica Grabović
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:15

Dušica Grabović poljubila patos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track