NJEGOVA JEDNA NOĆ U KAFANI ZANIMLJIVIJA NEGO NEČIJI CEO ŽIVOT! ACO PEJOVIĆ NOVI GOST REALNE PRIČE!
Foto: Kurir Televizija

NJEGOVA JEDNA NOĆ U KAFANI ZANIMLJIVIJA NEGO NEČIJI CEO ŽIVOT! ACO PEJOVIĆ NOVI GOST REALNE PRIČE!

Stars -

Jedan od najboljih pevača narodne muzike Aco Pejović gost je ovonedeljne Realne priče sa Isidorom Lukić večeras od 23 časa.

Kada govorimo o kafanskoj atmosferi i nastupima gde je energija nabijena emocijama retko ko može da mu stane na crtu. Za njegov koncert se uvek traži karta više, a njegovi nastupi garantuju dobar provod koji se dugo prepričava.

Iako je gotovo uvek iskren, čini se da je ovog puta pevač otvorio dušu i bez dlake na jeziku govorio o svom životu i karijeri.

Prisetio se svojih početaka i najtežih trenutaka u karijeri, kao i kada je zaradio prvi veliki novac od čega je kupio muzičku opremu i Juga. Otvoreno je pričao o neizmernoj podršci koju ima od prijatelja, kolega i porodice. Neizbežna tema je bila i kafana, pa se folk pevač, prisetio i najzabavnijih večeri iz kafane ali i rada na filmu ‘’Toma’’.

Nedavno je popularni pevač održao dva spektakularna koncerta u Novom Sadu. Uzbuđenje nakon velikog uspeha nije mogao da sakrije, a iskoristio je priliku da najavi još veći spektakl pred publikom prestonice.

Pevač koji je poznat po tome da pravi najbolju kafansku atmosferu i čiji su nastupi prožeti najdubljim emocijama večeras će svoju iskrenu priču izneti voditeljki Isidori Lukić u 23 časa na Kurir televiziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track