KAKO ŽIVI NAJBOGATIJA SRPKINJA: Sandra je teška 23,8 milijardi $, EU i njoj uvele SANKCIJE, a ovako se ponaša pred OBIČNIM SVETOM
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Ko sav normalan svet

KAKO ŽIVI NAJBOGATIJA SRPKINJA: Sandra je teška 23,8 milijardi $, EU i njoj uvele SANKCIJE, a ovako se ponaša pred OBIČNIM SVETOM

Stars -

Sandra Meljničenko nedavno je i zvanično postala milijarderka i, prema listi magazina Forbs, osma najbogatija žena na svetu. Naime, njen suprug, tajkun Andrej Meljničenko dan pred uvođenje sankcija Rusiji prepisao joj je svu imovinu, procenjenu na oko 24 milijarde dolara. Međutim, odmah potom je reagovala je i EU pa se i ona našla na spisku za sankcije uvedene sankcije.

- Odluka Evropske unije da proširi sankcije ruskom milijarderu Andreju Meljničenku na njegovu suprugu je "iracionalna" jer ona nikada nije imala rusko državljanstvo - niti je boravila u Rusiji, rekao je portparol para.

Sandra Meljničenko
foto: Profimedia

Iako najbogatija Srpkinja ima toliko novca da ne mora da se meša sa običnim narodom, Sandra ponekad voli da izađe među ljude. Viđali smo je kako opušteno šeta ulicama italijanskih letovališta i Azurnom obalom. Jedna od najboljih drugarica a kojom je bliska jeste i pevačica Nina Badrić.

Počele su intenzivnije da se druže krajem 2009, kada je Nina u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića.

Nina Badrić
foto: Printscreen/Instagram

- Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. Njih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja bitno je da se energije poklapaju – ispričala je pevačica jednom prilikom.

Sandra Meljničenko
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

04:01

Nina Badrić oduševljena UMETNICOM, otkrila sve o PROGONITELJU i emotivnom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja