08:48

DARKO LAZIĆ VREĐA SVOJE DRUGARE IZ VLASTI Đorđe David nikad žustrije progovorio o folkeru: On ne poštuje ni državu, ni zastavu...

opet sukob

DARKO LAZIĆ VREĐA SVOJE DRUGARE IZ VLASTI Đorđe David nikad žustrije progovorio o folkeru: On ne poštuje ni državu, ni zastavu...

Stars -

Bez dlake na jeziku

Njegovi komentari upućeni kandidatima popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda uvek izazivaju pažnju publike i javnosti. Važi za strogog, iskrenog i otvorenog člana žirija koji i te kako zna da odgovori i ostalim članovima sa kojima učestvuje u ovom muzičkom šou programu.

Đorđe David
foto: Printscreen

Nedavno je došao u sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem, a koliko su teške reči i uvrede koje su upitili jedan drugom, deo zabave i šoua, ili u njima ima isitine, voditelji Kurir televizije pitali su Đorđa Davida, koji se javio Vajberom.

- Mislim da je i Saša nekoliko puta pričao o tome kada su ka mediji pitali, ja mislim da je sukob mišljenja sasvim normalna stvar. Svako od nas ima neku svoju prizmu kroz koju posmatra svog i tuđeg kandidata. Vi ste se zakačili za Milija zato što je to bilo najeksplicitnije u smislu da je istog trenutka objavljeno. Ima i preterivanja od strane novinara - rekao je Đorđe David.

Đorđe David
foto: Kurir Televizija

David je potom prokomentarisao incidente kojima je, ne samo u poslednje vreme, sklon pevač Darko Lazić.

- Njega neću da komentarišem uopšte, rekao sam šta sam rekao. Mi kao javne ličnosti moramo da budemo svesni toga da nas 1000 očiju gleda. Ovo je ipak nenormalan posao, predivan je i lep, ali je pun stresa. Moramo da budemo svesni toga da snosimo veliku odgovornost. Moraš na zakonske regulative da odgovaraš jedan kroz jedan. Ako ti kao javna ličnost to ne radiš, ne daješ dobar primer, niti klincima koji te prate, a samim tim negde i svoje drugare koje poznaješ ako su iz strukture vlasti - omalovažavaš, ne samo njih nego i njihov posao, i zastavu i državu - bio je žustar, ali pravičan Đorđe David.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

15:53

Đorđe David prokomentarisao Beoviziju: Konstraktu svi treba da podržimo, ali Sara Jo je trebalo da pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja