BEKUTA DALA OTKAZ SINU, A NA NJEGOVO MESTO ZAPOSLILA UNUKA! Pevačici PREKIPELO pa odlučila da napravi promene u svom timu!
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Posao ne sme da trpi

BEKUTA DALA OTKAZ SINU, A NA NJEGOVO MESTO ZAPOSLILA UNUKA! Pevačici PREKIPELO pa odlučila da napravi promene u svom timu!

Stars -

Poslednjih godina pevačici je menadžer bio naslednik Igor Polić koji je u zadnje vreme imao nekoliko poslovnih ispada, zbog kojih je ona odlučila da ga zameni unukom

Ana Bekuta odlučila se za promenu u svom menadžerskom timu, pa je umesto sina Igora Polića na tu poziciju zaposlila unuka Branka Polića. Igor je Ani zakazivao nastupe, dogovarao cene tezgi i obavljao sve propratne stvari koji je njegov posao podrazumevao, ali napravio je nekoliko propusta koje njegova majka nije htela da toleriše.

Ana Bekuta, Igor Polić
foto: Damir Dervišagić

Nesporazumi

Naš izvor blizak pevačici ispričao nam je da je između Ane i njenog sina došlo do nesporazuma jer je imao nekoliko uzastopnih poslovnih pehova zbog kojih je ona bila primorana da ga otpusti. Kao rešenje za njegovu zamenu videla je u unuku Branku, zato što on dosta vremena provodi s njom i upućen je u sve poslovne obaveze, pa je pretpostavila da će se dobro snaći u novoj ulozi.

- Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih koja bi mogla da im naruši odnose zauvek - počeo je razgovor izvor i otkrio kako je došlo do prekida saradnje između majke i sina.

Ana Bekuta
foto: ATA Images

- Ana prolazi kroz težak perod otkad je Mrka umro, ali je nastavila sa pevanjem. Sve tezge, gostovanja i nastupe do nedavno joj je ugovarao Igor, ali je došlo do nesporazuma između njih. Koliko sam čuo nije ga otpustila na prvu, neko vreme je ona njega opominjala i upozoravala, ali očigledno bez nekog uspeha. Igor je napravio nekoliko propusta sa vlasnicima lokala u kojma je Ana trebalo da nastupa i ona to više nije mogla da trpi - objasnio je naš sagovornik.

Igor Polić
foto: Printskrin/Instagram

Ostali u dobrim odnosima

Jasno je koliko važnu ulogu u karijeri svakog pevača ima njegov menadžer, a na domaćoj javnoj sceni više puta dolazilo je do konflikta između njih. Neretko se u medijima pisalo kako su se muzičari i menadžeri svađali oko novca, ali u slučaju Ane Bekute, naš izvor tvrdi da to nije bio razlog.

Merima Njegomir, Pomen, Ana Bekuta
foto: Zorana Jevtić

- Mislim da novac nije bio presudan da oni prekinu saradnju, Igor nije takav čovek. Mislim da je bilo nekih propusta oko organizacije, a Ana je surovi profesionalac i tako je došlo do toga da sinu saopšti da više neće sarađivati. Oni su i dalje u dobrim odnosima, viđaju se kao i ranije, tu se ništa nije promenilo - zaključio je naš sagovornik.

Merima Njegomir, Pomen, Ana Bekuta
foto: Zorana Jevtić

Ana Bekuta nije odgovarala na naše pozive, kao ni na poruku na viberu koju smo joj poslali, a ona ju je uredno pročitala.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track