OVA ZVEZDA GRANDA ULAZI U ZADRUGU 6?! Prekinuo svirku da bi gledao kako se Dalila i Car SVAĐAJU! Brine ga samo jedno (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

novi učesnik?!

OVA ZVEZDA GRANDA ULAZI U ZADRUGU 6?! Prekinuo svirku da bi gledao kako se Dalila i Car SVAĐAJU! Brine ga samo jedno (VIDEO)

Stars -

Zvezda Granda Isak Šabanović, koji je uplovio u vode s koleginicom Aleksandrom Mladenović, otkrio je da su on i Mladenovićka bolje funkcionisali pre nego što ih je razotkrio paparaco, te da je sada pritisak ogroman.

- Nadam se da nećemo pući, ali pritisak je veliki - rekao je pevač, pa dodao da Aleksandru mnogo više uznemire naslovi u kojima Isaka povezuju sa drugim devojkama, nego što njega to dotiče.

Pored toga, Isak je otkrio da redovno prati rijaliti "Zadruga" sa svojom majkom, pa nam je podelio utiske sa nedavnog gostovanja u Imaginarijumu kada je zabavljao učesnike Bijele kuće na žurci.

- Pratim Zadrugu sa majkom. Meni je to fascinantno. Ja sam sada pevao tamo u Zadruzi, tri puta sam zaboravio tekst pesme, jer sam spustio mikrofon da gledam šta oni rade. Jer meni je to fascinantno, ti vidiš svađu na televiziji, a ja kao pevam. Ja rekoh muzici: "Ćuti, stani da vidim!" Super mi je bilo, te ljude koje gledam na televiziji, sada vidim tu.

Šabanović je rekao da bi bi ušao u šestu sezonu ovog rijalitija koja bi trebalo da počne u septembru.

- Ne valja reći nikad. Svaka čast kolegama koji ulaze, ali ja mislim da ne bih mogao da izdržim devet meseci. Ja sam lud ovako, a zamisli da uđem... - rekao je Isak u emisiji "Između dve vatre".

Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/srbijadanas

Bonus video:

01:35

Mladenovićka iskreno o ishrani i odmoru koga kako kaže NEĆE VIDETI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track