ISAK ODVEO MLADENOVIĆKU U BIJELO POLJE: Aleksandra upoznala svekra i svekrvu! Evo da li im se sviđa SNAJKA?
Foto: Privatna Arhiva

ozbiljna veza

ISAK ODVEO MLADENOVIĆKU U BIJELO POLJE: Aleksandra upoznala svekra i svekrvu! Evo da li im se sviđa SNAJKA?

Stars -

Aleksandra Mladenović pre dva dana otputovala je u Bijelo Polje kod roditelja svog dečka Isaka Šabanovića, a tamo je dočekala i premijeru nove pesme “Sećanje” koja je danas izašla.

Naime, Aleksandra i Isak su iz Beograda zajedno otišli u Bijelo Polje, u njegovu porodičnu kuću, u kojoj se Aleksandra prvi put sada nalazi.

Aleksandra Mladenović
foto: Privatna Arhiva

- Poslednjih nedelja Aleksandra i Isak se stalno dogovaraju da idu u Bijelo Polje, ali nikako nisu mogli zbog brojnih nastupa da se usklade, pa su tek sada našli vremena da odu. Aleksandra je sada, po prvi put upoznala i njegove roditelje koji su oduševljeni snajom - rekao je sagovornik.

Pored toga sto im se Aleksandra kao snaja veoma dopada, kako saznajemo, Isakovoj majci se posebno svidela nova pesma “Sećanje”, jer je pravi narodnjak.

Inače, spot za pesmu koji je sniman u Požarevcu, a koji je radio Dejan Milićević, Aleksandri će, pored dobre zabave, ostati upamćen i po tome što se veoma razbolela nakon tog snimanja, pa narednih pet dana nije mogla da ustane iz kreveta od temperature. Svakako, veoma je zadovoljna kako je sve ispalo.

Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

48:43

Isak Šabanović: Muzika ima ograničenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track