IME JE DOBILA PO OCU, A RANO JE NAPUSTIO PORODICU: Mirka Vasiljević ćuti o njemu, samo jednom je iznela detalje odrastanja
Foto: Printscreen

BORILA SE SA MAJKOM

IME JE DOBILA PO OCU, A RANO JE NAPUSTIO PORODICU: Mirka Vasiljević ćuti o njemu, samo jednom je iznela detalje odrastanja

Stars -

Glumica Mirka Vasiljević od malih nogu deo je javne scene, a svoj put je krčila sama, svojim radom i trudom, ali i neospornim talentom.

Velika podrška u svemu joj je suprug Vujadin Savić sa kojim ima četvoro dece, ali pored njega, najveći oslonac joj je majka Mirjana.

Mirkina majka je direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije, veoma uspešna u svom poslu, te je ćerki bila veliki uzor.

Mirjana Vasiljević
foto: Printscreen/Youtube

Sa druge strane, o Mirkinom ocu se ne zna ništa, osim da je odrasla bez njega, kao i da su nedostatak nadoknađivale deke i teče.

- To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mnogo mi je značio tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu - istakla je samo jednom glumica za medije i rekla da se njen otac zvao Mirko, kao i da je po njemu dobila ime.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track