TOLIKO JE BILA SIROMAŠNA DA IZ DETINJSTVA IMA SAMO JEDNU FOTOGRAFIJU! Danas je velika ZVEZDA, živi u IZOBILJU i puni dvorane
Foto: Privatna arhiva

uspela

TOLIKO JE BILA SIROMAŠNA DA IZ DETINJSTVA IMA SAMO JEDNU FOTOGRAFIJU! Danas je velika ZVEZDA, živi u IZOBILJU i puni dvorane

Stars -

Zorica Brunclik tokom svoje duge i plodonosne karijere oborila je mnoge rekorde, između ostalog postala je i najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije a sve ovo obeležiće velikim koncertom koji je zakazala za 28. jun na stadionu Tašmajdan.

Međutim, njen život nije oduvek bio srećan kao sada, jer je legendarna pevačica u detinjstvu bila toliko siromašna da danas na taj period života može da je seća samo jedna fotografija i to sa razredom iz škole. Pošto je Zoricina porodica bila toliko siromašna, fotografije su predstavljale luksuz koji sebi nisu mogli da priušte, a i ovu jednu koju ima dobila je na poklon.

- Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda – prisetila se svojevremeno Brunclikova teškog detinjstva.

Na fotografiji, pevačica se nalazi levo od učitelja, u drugom redu na sredini.

Na spektakularnom koncertu folk diva će dočekati i svoj 67. rođendan i biće to najveća slavljenička žurka u regionu, a za čitav događaj vlada ogromno interesovanje jer će Brunclikova otpevati sve hitove koji su obeležili njenu pola veka dugu karijeru.

Zorica Brunclik
foto: Privatna arhiva

kurir.rs

Bonus video:

03:18

Zorica Brunclik, Slađa Alegro spremne da naprave lom na svadbi Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track