OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O NASILJU MARKA OSMAKČIĆA NAD VIKI MITROVIĆ: Evo da li je dostavljena krivična prijava protiv zadrugara!
Foto: Printscreen/Zadruga

lažirao očevu smrt

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O NASILJU MARKA OSMAKČIĆA NAD VIKI MITROVIĆ: Evo da li je dostavljena krivična prijava protiv zadrugara!

Stars -

Osnovno javno Tužilaštvo u Rumi, nadležno za dešavanja na teritoriji Šimanovaca, gde je Zadruga, oglasilo se o slučaju nasilničkog ponašanja Marka Osmakčića.

Naime, Marko je u rijalitiju tukao i fizički, ali i psihički zlostavljao svoju devojku Viktoriju, o čemu svedoče snimci.

Tokom jedne od mnogobrojnih svađa, znajući da je u drugom stanju i da čeka njegovo dete, Osmakčić je trudnoj Viktoriji udario šamar.

Marko Osmakčić
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Povodom dešavanja u Zadruzi, prošle nedelje, oglasilo se Tužilaštvo koje je otkrio da li je protiv Marka pokrenut postupak, s obzirom na to da o njegovom nasilničkom i sramnom ponašanju svedoče i snimci, piše Telegraf.rs.

- Obaveštavam Vas povodom navodnih dešavanja u "Zadruzi" u periodu bliskom danu podnošenja vašeg zahteva, Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi nije dostavlljna krivična prijava - stoji u odgovoru.

- U ranijem periodu povodom raznih događaja u "Zdaruzi" krivične prijave su ovom tužilaštvu dostavljene, po istima je postupano i javnotužilačke odluke su blagovremeno donesene - navodi se u odgovoru.

Podsetimo, Marko je lažirao smrt svoga oca kako bi napustio Zadrugu, što mu je i pošlo za rukom, a njegov morbidni postupak šokirao je javnost.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:06

Marko Osmakčić u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track